Νέο Renault Twingo Hipanema με βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο!

Η Renault σε συνεργασία με την εταιρεία κοσμημάτων Hipanema δημιούργησαν το περιορισμένης παραγωγής Twingo Hipanema. Το νέο μίνι αυτοκίνητο συνδυάζει το Γαλλικό στιλ με τα Βραζιλιάνικα χρώματα, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, ενώ προσφέρεται με πλούσιο εξοπλισμό και με την υφασμάτινη ανοιγόμενη οροφή.

Το Twingo Hipanema ξεχωρίζει από τα γραφικά Hipanema στα πλαϊνά του αμαξώματος, τους καθρέπτες σε κοραλί χρώμα το οποίο συναντάται και στο εσωτερικό, όπως στους αεραγωγούς στο τιμόνι με τη δερμάτινη επένδυση και στη βάση του επιλογέα ταχυτήτων. Επιπλέον, εξοπλίζεται με διακοσμητικά Hipanema στα μασπιέ, με το σήμα της εν λόγω μάρκας στα πατάκια και με δίχρωμα καλύμματα των τροχών. Το Twingo Hipanema είναι διαθέσιμο σε τέσσερα εξωτερικά χρώματα, τα Dragée Blue, Éclair Yellow, Cristal White ή Etoilé Black.

Στον εξοπλισμό του Twingo Hipanema περιλαμβάνονται ακόμα το σύστημα πολυμέσων Connect R&Go, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικοί καθρέπτες και τα γνωστά στοιχεία ασφαλείας. Επιπλέον, οι αγοραστές του θα παίρνουν δώρο ένα βραχιόλι που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το μοντέλο, ένα κολιέ και ένα μπρελόκ.

Στη Γαλλία το Twingo Hipanema θα προσφέρεται με όλους τους κινητήρες και κοστίζει από 13.700 ευρώ το SCe 70 (διαβάστε εδώ τη δοκιμή) και από 14.700 ευρώ το TCe 90.

Get it on Google Play Download on the App Store