Πρεμιέρα για το νέο μεσαίο SUV Renault Koleos (+video)

Η Renault παρουσίασε σήμερα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνο το νέο μεσαίο SUV μοντέλο της Koleos, το οποίο θα διατεθεί σε 80 χώρες και δεν έχει καμία σχέση με το πρώτης γενιάς ομώνυμο μοντέλο.

Με μήκος 4.670 χλστ., πλάτος 1.840 χλστ. μεταξόνιο 2.710 χλστ και απόσταση από το έδαφος 213 χλστ., το νέο Koleos είναι αισθητά μεγαλύτερο από το Kadjar των 4.449 μ. μήκους.  Σχεδιαστικά παρουσιάζει ενδιαφέροντα εξωτερικά χαρακτηριστικά που έχουμε δει στα νέα Megane και Talisman, όπως είναι η μεγάλη μάσκα, τα εμπρός φωτιστικά σώματα με την προέκταση «L», οι αεραγωγοί στις εμπρός πόρτες και τα παραλληλόγραμμα πίσω φωτιστικά σώματα.

Μοντέρνο είναι και το εσωτερικό του νέου Koleos, όπου κυριαρχεί η μεγάλη κάθετη οθόνη του συστήματος R-Link 2 των 8,7 ιντσών, η οποία περιλαμβάνει ηχοσύστημα της BOSE, πλοήγηση, hands-free και πολλές ακόμα λειτουργίες επικοινωνίας και συνδεσιμότητας. Η θέση οδήγησης είναι ψηλότερη κατά 150 χιλιοστά έναντι ενός κλασικού σεντάν και διευκολύνει πολύ την ορατότητα, ενώ οι χώροι είναι πολύ άνετοι για όλους τους επιβάτες και τις αποσκευές (624 λίτρα).

Το νέο Koleos εξοπλίζεται με την τετρακίνηση 4×4-i με τις επιλογές 2WD, 4WD AUTO και 4WD LOCK. Για τους κινητήρες δεν αναφέρει κάτι ακόμα η Renault, ωστόσο στην Ευρώπη αναμένεται (στις αρχές του 2017) να διατίθεται με τα μηχανικά σύνολα των 1.6 λτ. βενζίνης και πετρελαίου που εφοδιάζουν και το Talisman.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store