Μοναδική πολυτέλεια για την τελευταία Rolls-Royce Phantom

Η Rolls-Royce αποχαιρετά τη Phantom 7ης γενιάς κατασκευάζοντας κατά παραγγελία ενός συλλέκτη μοντέλων της μάρκας, την τελευταία Phantom, η οποία ενσωματώνει μοναδικά στοιχεία πολυτέλειας και στυλ.

Η τελευταία Rolls-Royce Phantom VII βασίζεται πάνω στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο και φέρει ένα αμάξωμα που είναι βαμμένο στο μπλε χρώμα «Blue Velvet» της βρετανικής φίρμας. Παράλληλα, τα ελαστικά έρχονται με λευκό περίγραμμα κατά τα πρότυπα των Rolls-Royce της δεκαετίας του ’30, ενώ στο πλάι υπάρχει μια διπλή ασημί γραμμή. Η τελική εξωτερική πινελιά αφορά στο αγαλματίδιο στο εμπρός μέρος της Phantom, που είναι φτιαγμένο από ατόφιο ασήμι.

Διαβάστε ακόμα: Μπορεί να κλαπεί το αγαλματίδιο από τη μάσκα της Rolls-Royce;

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η Rolls-Royce κατά τις απαιτήσεις πάντα του ιδιοκτήτη, έχει δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε μεγάλα πλοία της δεκαετίας του ’30 και έτσι, στο ταμπλό συναντούμε αρχικά ένα ειδικό ψηφιδωτό που απεικονίζει ένα υπερωκεάνιο της εποχής.

Επίσης, τα 2 ρολόγια που έχουν τοποθετηθεί στο εσωτερικό παραπέμπουν σε αυτά που υπήρχαν στα υπερωκεάνια πριν από 80 και πλέον χρόνια, ενώ τα γαλάζια δέρματα που ντύνουν το σαλόνι και τις πόρτες, έχουν λάβει μια ειδική επεξεργασία που θυμίζει θάλασσα με κυματισμό, ολοκληρώνοντας τις μοναδικές πολυτελείς λεπτομέρειες στο εσωτερικό της Phantom.

Διαβάστε ακόμα: Πότε αλλάζει το αυτοκίνητό μου;

Η τελευταία Rolls-Royce Phantom VII ολοκληρώνει έναν κύκλο παραγωγή 13 ετών για τη βρετανική λιμουζίνα. Πλέον η Rolls-Royce στρέφει το βλέμμα της στη νέα Phantom, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι τα τέλη της χρονιάς (πιθανότατα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο), για να συνεχίσει μια μακρά παράδοση πολυτέλειας και μοναδικού κύρους.

Get it on Google Play Download on the App Store