H Rolls-Royce Project Cullinan κρύβει το μελλοντικό SUV!

Η Rolls-Royce είχε ανακοινώσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2015 σχετικά με την πρόοδο του «Project Cullinan» και σήμερα δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες που απεικονίζουν το πρώτο αυτοκίνητο των δοκιμών. Το πρώιμο πρωτότυπο αυτό όχημα βασίζεται σε ένα πιο κοντό αμάξωμα της Phantom II, κάτι που άλλωστε είναι οφθαλμοφανές από τις πιο μικρές πίσω πόρτες. Μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η «φτερούγα» στο πίσω καπό, θυμίζοντας μάλλον κάποια άσχημη μετατροπή, ωστόσο το συγκεκριμένο όχημα δεν δείχνει σε καμία περίπτωση κάποια νέα σχεδιαστική τάση.

Η όλη ουσία του Project Cullinan βρίσκεται κάτω από το αμάξωμα και συγκεκριμένα στις αναρτήσεις. Το εν λόγω πρωτότυπο δημιουργήθηκε για την εξέλιξη νέας ανάρτησης και τετρακίνησης για άνετη οδήγηση παντός εδάφους. Στόχος της Rolls-Royce είναι η νέα αυτή ανάρτηση με τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος που προορίζεται για το μελλοντικό πρώτο SUV μοντέλο της να αποτελεί «μαγικό χαλί» για βόλτες εντός δρόμου αλλά και off-road.

Η πρώτη σειρά δοκιμών του Project Cullinan θα εστιαστεί στην οδική συμπεριφορά και θα δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους των διεθνών προδιαγραφών οδοστρώματος σε εγκαταστάσεις δοκιμών, καθώς και σε δημόσιους δρόμους. Μια βόλτα προς τους δρόμους της χώρας μας μάλλον θα τους βοηθούσε πολύ να κάνουν τις σωστές ρυθμίσεις για την ανάρτηση – μαγικό χαλί που θέλουν να φτιάξουν…

Get it on Google Play Download on the App Store