Νέο πιο σπορ SEAT Ateca FR με 190 άλογα

Η SEAT δημιουργεί την πιο σπορτίφ έκδοση του SUV Ateca, παρουσιάζοντας το νέο Ateca FR, το οποίο έρχεται με ενισχύσεις στην εμφάνισή του, το εσωτερικό, αλλά και με έναν νέο turboκινητήρα 190 ίππων για να προσφέρει περισσότερα δυναμικά χαρακτηριστικά στον αγοραστή του.

Αρχικά και σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή του, το νέο SEAT Ateca FR ξεχωρίζει με τους νέους πιο σπορτίφ προφυλακτήρες που φέρουν και αλουμινένιες ποδιές, την αλλαγμένη γρίλια της μάσκας σε μαύρο χρώμα, τα νέα LED εμπρόσθια φώτα, αλλά και τις μαύρες ράγες οροφής.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή SEAT Ateca 1.0 Eco TSI

Υπάρχουν επίσης εμφανή λογότυπα «FR» στο εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ενώ στα πλαϊνά ξεχωρίζουν οι «ποδιές» στο χρώμα του αμαξώματος με τα αλουμινένια ένθετα. Δεν λείπει από το πίσω μέρος και μια νέα αεροτομή, ενώ οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις ειδικής σχεδίασης 19 ιντσών ζάντες.

Στο εσωτερικό του νέου Ateca FR η SEAT έχει προσθέσει εκτός από τα «FR» λογότυπα, ένα νέο σπορ δερμάτινο τιμόνι, σπορ καθίσματα με επενδύσεις αλκαντάρα ή δέρμα, αλουμινένια πεντάλ, αλλά και όμορφες κόκκινες ραφές στο σαλόνι, το τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων.

Διαβάστε ακόμα: Τα νέα μικρά του 2017

Στο πεδίο των κινητήρων, η SEAT θα προσφέρει στο Ateca FR έναν νέο 2λιτρο TSI βενζινοκινητήρα 190 ίππων. Παράλληλα, η νέα έκδοση μπορεί να συνδυαστεί και με τον τωρινό 2λιτρο TDI πετρελαιοκινητήρα των 150 και 190 ίππων. Τα κιβώτια θα είναι μηχανικό ή αυτόματο DSG, ενώ διαθέσιμη είναι και η τετρακίνηση 4Drive της εταιρείας.

Για πιο δυναμικά χαρακτηριστικά και στο δρόμο, το νέο SEATAtecaFRδιαθέτει και την ενεργή ανάρτηση DCC, ενώ το τιμόνι φέρει μεταβαλλόμενη υποβοήθηση. 

Get it on Google Play Download on the App Store