Από 11.700 ευρώ το νέο SEAT Ibiza (τιμές – εκδόσεις)

Η Τεχνοκάρ ξεκινάει το λανσάρισμα του νέου Ibiza στη χώρα μας σε τιμές που ξεκινούν από 11.700 ευρώ για τον κινητήρα 1.0 ΜPI 75hp και από 13.050 ευρώ για τον 1.0 EcoTSI 95hp. To αμέσως ισχυρότερο 1.0 EcoTSI 115hp πωλείται από 13.550 ευρώ και το 1.5 TSI EVO 150HP FR από 15.750 ευρώ (Πατήστε Εδώ για το νέο τιμοκατάλογο). Οι πρώτες παραδόσεις στη χώρα μας ξεκινούν μέσα στον Ιούνιο, ενώ οι τιμές για τις εκδόσεις diesel & CNG θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Παράλληλα για τα πρώτα αυτοκίνητα και για την περίοδο του λανσαρίσματος, η Τεχνοκάρ προσφέρει τα ειδικά εξοπλισμένα Launch Editions (Πατήστε Εδώ) με όφελος που φτάνει μέχρι και 65% ή 1.750 ευρώ σε σχέση με τις κανονικές τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού που αυτά περιλαμβάνουν.

Το νέο SEAT Ibiza διατίθεται με τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού, ξεκινώντας από τη βασική έκδοση Reference, ενώ ακολουθεί η πλήρης Style και στην κορυφή βρίσκονται οι εκδόσεις FR και Xcellence.

Η έκδοση FR διαθέτει σπορ χαρακτηριστικά για καλύτερες και πιο δυναμικές επιδόσεις. Αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά έχουν δημιουργηθεί ειδικά για αυτή την έκδοση, όπως ο πίσω διαχύτης, η αποκλειστική εμπρόσθια μάσκα, οι απολήξεις της εξάτμισης, η σπορ ανάρτηση και το αποκλειστικό εξωτερικό στιλιστικό πακέτο. Το ύψος του αμαξώματος έχει μειωθεί κατά 15mm και η ρύθμιση της ανάρτησης έχει ελαφρά τροποποιηθεί με πιο σφιχτά αμορτισέρ ενώ η διάμετρος της αντιστρεπτικής ράβδου είναι παχύτερη. Η ανάρτηση της έκδοσης FR έχει δύο ρυθμίσεις λειτουργίας Normal και Sport προκειμένου να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του οδηγού και στις εκάστοτε οδηγικές συνθήκες.

Η έκδοση XCellence στοχεύει να προσεγγίσει νέους πελάτες που αναζητούν περισσότερη άνεση, κομψότητα και την τεχνολογία, όπως χρωμιωμένες στιλιστικές λεπτομέρειες. O εσωτερικός φωτισμός LED στις εκδόσεις FR και XCellence διαθέτει δυο χρωματισμούς, κόκκινο και λευκό. Τα full LED φώτα στο Ibiza τοποθετούνται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας.

Το νέο SEAT Ibiza διαθέτει Front Assist, Adaptive Cruise Control, Keyless Entry System με κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, νέα γενιά εμπρός και πίσω αισθητήρων στάθμευσης και κάμερα οπισθοπορείας υψηλής ποιότητας και ακρίβειας με οθόνη αφής 8 ιντσών. Επιπλέον συστήματα υποβοήθησης που διαθέτει το νέο Ibiza είναι η αναγνώριση κόπωσης οδηγού, το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών και το Multi Collision Brake που ενεργοποιείται μετά από σύγκρουση και το οποίο μπορεί μειώσει τις συνέπειες μιας πολλαπλής σύγκρουσης.

Το νέο SEAT Ibiza διαθέτει επίσης Drive Profile, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ προγραμμάτων Eco, Normal, Sport και Individual που επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει τη λειτουργία του κινητήρα ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθώς και να επηρεάσει το τιμόνι, την ανάρτηση, το ACC, τον κλιματισμό και το κιβώτιο ταχυτήτων στην έκδοση DSG.

Διαβάστε ακόμα:

SEAT Arona: Νέο, μικρό SUV

Πρώτη επίσημη εμφάνιση του νέου VW Polo (+video)

Δοκιμή SEAT Ateca 1.0 Eco TSI

Get it on Google Play Download on the App Store