Σπορ πακέτο αναβάθμισης για το νέο SEAT Leon

Το Leon τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη γενιά του προσφέρονταν με σπορ πακέτο αισθητικής αναβάθμισης, το οποίο του χάριζε ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση κυρίως εξωτερικά. Η SEAT παρουσιάζει ανάλογο πακέτο και για το νέο Leon, το οποίο προς το παρόν θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Γερμανίας. Το εν λόγω σπορ πακέτο αναβάθμισης φαίνεται ότι ταιριάζει αρκετά καλά στο νέο Leon και δεν δείχνει υπερβολικό ή παράταιρο σε σχέση με την υπόλοιπη σχεδίαση του αμαξώματος.

Πιο αναλυτικά περιλαμβάνει τροποποιημένους προφυλακτήρες με σπόιλερ στον εμπρός και διαχύτη στον πίσω συνδυασμένο με δύο στρογγυλές απολήξεις των εξατμίσεων, «ποδιές» στα μαρσπιέ, αεροτομή στο τελείωμα της οροφής, νέας σχεδίασης σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και μάσκα με μαύρο πλαίσιο αντί για νίκελ. Παράλληλα η SEAT προσφέρει και αυτοκόλλητα για το αμάξωμα, όπως ρίγες στο καπό και στην οροφή και καρό αγωνιστική σημαία

Για το εσωτερικό υπάρχουν αλουμινένια πεντάλ και μαρσπιέ, επενδύσεις για το ταμπλό (π.χ. κόκκινου χρώματος ή με όψη ανθρακονήματος), καθώς και πιο σπορτίφ σχεδίασης επιλογέας ταχυτήτων. 

Δείτε ακόμα: Τα νέα μοντέλα της SEAT

Get it on Google Play Download on the App Store