Νέο SEAT 20V20 προαναγγέλλει σπορ και ισχυρό μεσαίο SUV

Η SEAT αποκαλύπτει το νέο πρωτότυπο μοντέλο της 20V20, μέσω του οποίου δείχνει το όραμά της για ένα εξαιρετικά σπορ και ισχυρό μελλοντικό SUV. Ωστόσο ακόμα μάλλον θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα, αφού 20V20 σημαίνει Vision 2020. Το μήκους 4.659 χλστ. αμάξωμά του, το κατατάσσει στη μεσαία κατηγορία των SUV, ενώ παράλληλα δείχνει τη σχεδιαστική γλώσσα που θα ακολουθήσει η SEAT στα μελλοντικά της αυτοκίνητα και από την άλλη τον προσανατολισμό της στο πιο νεανικό -και σε ψυχή- κοινό. Επιπλέον, το μεταξόνιό του ανέρχεται στα 2.791 χλστ., τα μετατρόχια εμπρός – πίσω στα 1.648 χλστ. και 1.638 χλστ. αντίστοιχα, η απόστασή του από το έδαφος είναι 228 χλστ. και πατάει σε ζάντες διαμέτρου 20 ιντσών.

Το φουτουριστικό εσωτερικό του διαθέτει άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (600 λίτρα) και εφοδιάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και συνδεσιμότητας. Οι οθόνες αφής είναι τρεις στο σύνολο, μεταξύ των οποίων η μεγαλύτερη έχει διάσταση 12,3 ιντσών. Για παράδειγμα το κλειδί της μίζας χρησιμεύει και ως ένα σύστημα πλοήγησης πεζών και καθοδηγεί τον οδηγό στο αυτοκίνητο, έτσι ώστε να μην ψάχνει που το έχει σταθμεύσει.

Η γκάμα των κινητήρων που θα εφοδιάζει το μελλοντικό SUV παραγωγής θα είναι ευρεία, περιλαμβάνοντας TSI μηχανικά σύνολα ισχύος έως περίπου 300 ίππων και ντίζελ 240 ίππων. Φυσικά θα υπάρχουν υβριδικές εκδόσεις, αυτόματη μετάδοση DSG και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση.

Get it on Google Play Download on the App Store