Ευθυγράμμιση προσφορά με 20 ευρώ

216

Οδηγάτε και έχετε παρατηρήσει πως το αμάξι σας στρίβει ελαφρώς προς κάποια κατεύθυνση, παρότι εσείς κρατάτε το τιμόνι στην ευθεία και σταθερό; Έχετε παρατηρήσει γρήγορη και ανομοιόμορφη φθορά των ελαστικών σας; Αν ναι, έχει έρθει η ώρα για να πάτε το αυτοκίνητό σας για ευθυγράμμιση με κόστος μόνο 20 ευρώ, στα καταστήματα του «Service Mr. France». 

Με λίγα λόγια, η ευθυγράμμιση αποτελεί την ρύθμιση των γωνιών των τροχών, με σκοπό αυτοί να κινούνται βάσει τις γεωμετρικής κεντρικής γραμμής του οχήματος. Σε όσους από εσάς δεν λένε κάτι οι παραπάνω οι πληροφορίες, δεν τρέχει τίποτα. Αρκεί να ξέρετε πως όταν φροντίζετε να γίνετε στο σωστό χρόνο η ευθυγράμμιση στο αυτοκίνητό σας, τότε οδηγείτε ξεκούραστα, με μεγαλύτερη ασφάλεια και δεν φθείρονται γρήγορα τα ελαστικά.

Όσον αφορά τη διαδικασία διόρθωσης του προβλήματος, είναι απλή. Το μηχάνημα ευθυγράμμισης κάνει τους αρχικούς ελέγχους και οι τεχνικοί του «Service Mr. France» αντιλαμβάνονται αμέσως που βρίσκεται το πρόβλημα. Στη συνέχεια, ακολουθώντας της αυστηρά οδηγίες του κατασκευαστή, ο συνεργάτης μας διορθώνει τις «ανορθογραφίες» στο σύνολο των στοιχείων δυναμικής του κάθε τροχού. Και επειδή τα ξεκάθαρα λόγια, είναι πάντα τα καλύτερα, καλό είναι να ξέρετε πως ευθυγράμμιση πιθανότατα απαιτείται όταν γίνεται αλλαγή στα αμορτισέρ, αλλά και μετά από επισκευές και εργασίες στο σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου.

Πατήστε εδώ για τις πολλές ακόμα προσφορές του «Service Mr. France».

Το «Service Mr. France» θα το βρείτε στις εξής περιοχές: 

  • Τζαβέλα 44 (Συνεργείο) στον Πειραιά, τηλ.: 210 9400318
  • Λ. Συγγρού 241-243 (Συνεργείο – Φανοποιείο) στη Νέα Σμύρνη, τηλ.:210 4223388

Χάρτες: