Πως σας φαίνεται η Skoda Octavia σε έκδοση Cabrio;

Τα 4θέσια κάμπριο αυτοκίνητα ολοένα και λιγοστεύουν, καθώς το αγοραστικό τους κοινό είναι περιορισμένο και πλέον πολυτελείας μοντέλα κατά βάση παραμένουν στην παραγωγή. Ορισμένα από αυτά είναι τα Audi A3 Cabrio και A5 Cabrio, οι BMW Σειρά 2 Cabrio και Σειρά 4 Cabrio, οι Mercedes C-Class Cabrio και Ε-Class Cabrio, κ.λπ.

Παράλληλα μια κατηγορία που “εξαφανίστηκε” είναι αυτή των μικρών και μικρομεσαίων κουπέ κάμπριο, που είχε γνωρίσει άνθηση πριν από μερικά χρόνια (Nissan Micra C+C, Opel Tigra, Peugeot 207 CC, Renault Megane CC, Peugeot 308 CC κ.λπ.).

Δείτε ακόμα: Με νέα high-tech και έξυπνα αξεσουάρ η Skoda Octavia

Πως θα σας φαινόταν η Octavia σε έκδοση κάμπριο, η οποία θα έμπαινε “σφήνα” στο κατεστημένο των premium 4θέσιων κάμπριο; Ίσως να μην ήταν άσχημη ιδέα, αφού θα κόστιζε σίγουρα πολύ λιγότερα χρήματα ως αγορά και γενικά θα είχε αξιόλογα χαρακτηριστικά.

Μια ιδέα για το πως θα μπορούσε να έμοιαζε βλέπουμε μέσω των ψηφιακά επεξεργασμένων εικόνων του ανεξάρτητου σχεδιαστή Theophilus Chin. Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πραγματικότητα (εκτός απροόπτου), αφού μετά το νέο μεσαίο SUV Kodiaq σειρά έχουν μικρότερα SUV μοντέλα της Skoda.

Get it on Google Play Download on the App Store