Ποια νέα μοντέλα ετοιμάζει η Skoda για το 2017

Μετά το μεσαίο SUV Kodiaq και την ανανεωμένη Octavia που παρουσιάστηκαν το 2016, η Skoda ετοιμάζει για το 2017 νέα και ανανεωμένα μοντέλα, ενισχύοντας έτσι και άλλο την γκάμα της. 

Το σημαντικότερο μοντέλο που θα κάνει την εμφάνισή του, είναι το νέο Yeti, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτης γενιάς Yeti παρουσιάστηκε το 2009 και ανανεώθηκε το 2013. Το νέο Yeti θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του ομίλου VW και θα είναι πιο ελαφρύ, αποδοτικό και εξοπλισμένο με τα τελευταίας γενιάς συστήματα ασφαλείας και συνδεσιμότητας. Επίσης, θα είναι πιο μεγάλο και ακόμα πιο ευρύχωρο, ενώ σχεδιαστικά θα υιοθετήσει πιο αιχμηρό ντιζάιν και γραμμές από το Kodiaq.

To 2017 η Skoda θα παρουσιάσει και τα ανανεωμένα Rapid και Rapid Spaceback, τα οποία έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους το 2012 και 2013 αντίστοιχα. Οι αλλαγές θα είναι τόσο αισθητικές όσο και σε τεχνολογία με την προσθήκη πιο σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας και infotainment.

Δείτε ακόμα: Skoda Octavia RS καταπίνει Audi R8 V10 (+video)

Επιπλέον, με το νέο έτος η προσφάτως ανανεωμένη Octavia RS θα παρουσιαστεί και σε πιο ισχυρή έκδοση με 10 περισσότερους ίππους (240 PS) και με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό στάνταρ, αντικαθιστώντας την Octavia RS 230.

Get it on Google Play Download on the App Store