Τώρα ζωντανά το νέο Skoda Karoq (video)

H Skoda αποκάλυψε πριν από λίγα λεπτά το νέο SUV μοντέλο της Karoq, για το οποίο αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα μέσα στα επόμενα λεπτά φωτογραφίες και περισσότερες λεπτομέρειες. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το νέο μικρομεσαίο SUV της Skoda θα έχει turbo μοτέρ βενζίνης και diesel 1.0, 1.5, 1.6 και 2.0 λτ. με ισχύ από 115 έως 190 ίππους. Όλοι οι κινητήρες είναι turbo, άμεσου ψεκασμού, με σύστημα start-stop και ανάκτηση ενέργειας πέδησης. Ο 2.0 TDI συνδυάζεται με στάνταρ τετρακίνηση και DSG7, ενώ ο 1.5 TSI έχει σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων.

Στο εσωτερικό, το νέο Skoda Karoq θα έχει έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, αλλά και όλα τα πιο πρόσφατα συστήματα πολυμέσων του VW Group. Στοιχεία όπως το ηλεκτρικό χειρόφρενο, αλλά και ο κρυφός LED φωτισμός, θα βρίσκονται επίσης στον εξοπλισμό του νέου μοντέλου.

Αρκετή δουλειά έχει γίνει και στον τομέα της πρακτικότητας, με τη Skoda να δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης και 3 ανεξάρτητων, ρυθμιζόμενων και αφαιρούμενων πίσω καθισμάτων, που διαμορφώνουν τη χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ μεταξύ 479 και 588 λίτρων. Στην κανονική διάταξη καθισμάτων, το πορτ-μπαγκάζ έχει όγκο 521 λίτρων.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την live παρουσίαση του Karoq:

Get it on Google Play Download on the App Store