Ανανέωση τεχνολογίας για τη Skoda Superb

Η Skoda ανακοίνωσε μια σειρά από νέα στοιχεία τεχνολογίας που αποκτά η Superb, τα οποία έχουν στόχο να προσφέρουν ακόμη περισσότερη ασφάλεια, άνεση και συνδεσιμότητα στο εσωτερικό του μοντέλου. Η Superb με τις νέες αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τα τέλη του μήνα.

Το πρώτο νέο στοιχείο που αποκτά η Superb είναι η προσθήκη στο εσωτερικό του συστήματος Care Connect με αυτόματη κλήση ανάγκης, το οποίο είναι πλέον στάνταρ. Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής Skoda Connect App, μπορεί ο οδηγός να λάβει μια σειρά από πληροφορίες (που είναι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο, εάν οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κλειστά κ.λπ.) στο smartphone του.

Ένα ακόμη νέο στοιχείο στο εσωτερικό της Superb είναι και η αναβαθμισμένη γκάμα Συστημάτων infotainment με μεγαλύτερες οθόνες αφής (6,5 και 9,2 ιντσών). Παράλληλα, έχει αυξηθεί η συνδεσιμότητα των συστημάτων με την παρουσία του νέου SmartLink+.

Συνεχίζοντας με τις αναβαθμίσεις της Superb, η Skoda προσφέρει πλέον επιλογή και για λειτουργία μασάζ στο κάθισμα του οδηγού, ενώ έχει βελτιωθεί και η εσωτερική ηχομόνωση μέσω ενίσχυσης των εμπρός πλαϊνών τζαμιών. Νέα παρουσία είναι και αυτή του συστήματος Digital Voice Enhancement, που βοηθά μέσω ενός μικροφώνου την επικοινωνία οδηγού και πίσω επιβατών.

Τελευταία νέα στοιχεία αφορούν στο καινούργιο designτων 19 ιντσών ζαντών, την προσθήκη ενός νέου κόκκινου χρώματος (Velvet Red) στη χρωματική παλέτα, αλλά και την παρουσία έξτρα χρωμιωμένων λωρίδων στο αμάξωμα και μαύρης επένδυσης οροφής για την εξοπλιστική έκδοση Laurin & Klement.

Διαβάστε ακόμα: 

Το diesel δεν είναι πλέον το κυρίαρχο καύσιμο της Ευρώπης 

Τα πρώτα σε πωλήσεις αυτοκίνητα της αγοράς 

H Mercedes ετοιμάζει νέους turbo κινητήρες 1.2 και 1.4 λίτρων

Get it on Google Play Download on the App Store