Το νέο Skoda VisionC concept δείχνει μελλοντικό 5θυρο κουπέ

Η Skoda αποκαλύπτει το νέο πρωτότυπο μοντέλο VisionC, το οποίο χαρακτηρίζει ως 5θυρο κουπέ και εκτός από το ότι δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η Skoda, κατά πάσα πιθανότητα αποτελεί τον προάγγελο ενός μελλοντικού μοντέλου. Το…

Η Skoda αποκαλύπτει το νέο πρωτότυπο μοντέλο VisionC, το οποίο χαρακτηρίζει ως 5θυρο κουπέ και εκτός από το ότι δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η Skoda, κατά πάσα πιθανότητα αποτελεί τον προάγγελο ενός μελλοντικού μοντέλου. Το Skoda VisionC βασίζεται στην πλατφόρμα MQB και συνδυάζει το χαμηλό βάρος, με την βελτιστοποιημένη αεροδυναμική, ενώ τροφοδοτείται με κινητήρα φυσικού αερίου. Αυτός είναι ο 1.4 TSI με 110 ίππους που τροφοδοτεί μοντέλα παραγωγής του ομίλου (π.χ. Golf, A3, Leon, Octavia), με κατανάλωση μόλις 3,4 κιλά/100 χλμ. και εκπομπές CO2 91 γρ./χλμ.

Εξωτερικά το Skoda VisionC παρουσιάζει δυναμικά στοιχεία στην σχεδίασή του με επιθετικής όψης εμπρόσθιο άκρο, αιχμηρές γραμμές με έντονα νεύρα στο πλάι και στο καπό, τριγωνικά φωτιστικά σώματα και κυρτό πίσω τμήμα. Μάλιστα από το πλάι δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι μοιάζει έντονα με Audi. Για το εσωτερικό η Skoda δεν δείχνει κάποια φωτογραφία, ωστόσο αναφέρει πως προσφέρει άφθονους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, κάτι για το οποίο δεν αμφιβάλλουμε αφού όλα τα αυτοκίνητα παραγωγής της Skoda ξεχωρίζουν για τις ανέσεις που προσφέρουν.

Get it on Google Play Download on the App Store