Το… topless Skoda CitiJet κάνει πρεμιέρα στο Wörthersee

Από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες στην εκδήλωση του Wörthersee είναι και το πρωτότυπο κάμπριο Skoda CitiJet, το οποίο έχει δημιουργηθεί από 16 σπουδαστές της Skoda. Το πολύ ενδιαφέρον αυτό concept βασίζεται στο Citigo με τον 1.0 MPI κινητήρα των 75 ίππων, ωστόσο φέρει πολλές αλλαγές τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό του.

Εξωτερικά, το Skoda CitiJet ξεχωρίζει από το τη διχρωμία μπλε – λευκού, την χειροποίητη αεροτομή στο πίσω μέρος, τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης και τα μικρότερα παράθυρα, ενώ για την απαραίτητη στρεπτική ακαμψία φροντίζει η μεταλλική μπάρα στις μεσαίες κολόνες.

Το σπορ εσωτερικό βασίζεται στο διάκοσμο της ειδικής έκδοσης Skoda Citigo SPORT και περιλαμβάνει το τριάκτινο τιμόνι με την κόκκινη δερμάτινη επένδυση, η οποία συναντάται στον επιλογέα ταχυτήτων και στο χειρόφρενο. Τα καλύμματα των καθισμάτων και τα πατάκια έχουν σπορ εμφάνιση και στον πίνακα οργάνων υπάρχουν κόκκινες και λευκές λεπτομέρειες. Επιπρόσθετα, ένα ειδικό ηχοσύστημα έχει εγκατασταθεί με έξοδο ισχύος 300 watts, ενώ ο γαλάζιος LED εσωτερικός φωτισμός συντονίζεται ανάλογα με την μουσική.

Get it on Google Play Download on the App Store