Σχεδιαστική επανάσταση για την πιο «αιχμηρή» νέα Skoda Superb

Η Skoda δίνει στη δημοσιότητα ένα νέο σκίτσο για την ολοκαίνουργια Superb, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Φεβρουαρίου στην Πράγα και κατόπιν θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης το Μάρτιο. Μετά από τις φωτογραφίες με τις καμουφλαρισμένες Superb και το σκίτσο από το εμπρός άκρο του μεγάλου αυτοκινήτου, τώρα βλέπουμε και τον σχεδιασμό του πίσω τμήματος του αμαξώματος. Αυτό ακολουθεί τη νέα πιο αιχμηρή και αισθαντική σχεδιαστική φιλοσοφία της Skoda και υιοθετεί στοιχεία από το πρωτότυπο Skoda VisionC, ενώ δεν έχει καμία σχέση με τις πιο συντηρητικές σχεδιαστικά, δύο προηγούμενες γενιές.

Τα πιο έντονα νεύρα στα πλαϊνά, οι ακμές πίσω, η έντονα κεκλιμένη οροφή στο τελείωμά της, το τύπου κουπέ χυτό πίσω μέρος με το τονισμένο καπό και τα γεωμετρικά φωτιστικά σώματα, χαρίζουν στη νέα Superb πιο μυώδη εικόνα, θυμίζοντας μεγάλο τετράθυρο κουπέ.

Σε λίγες μέρες αναμένεται η Skoda να ανακοινώσει τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό, αλλά και τεχνικά στοιχεία. Δεδομένα στοιχεία μπορούμε να θεωρήσουμε ότι η νέα Superb βασίζεται σε μια πιο μεγαλύτερη εκδοχή της νέας πλατφόρμας MQB, ότι θα εφοδιάζεται με τους νέους κινητήρες TSI ισχύος από 125 ίππους και TDI από 120 ίππους και ότι θα εξοπλίζεται με όλα τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ανέσεων και ασφαλείας. Όσο για τους χώρους θα ανεβάσει και άλλο ψηλότερα τον πήχη προσφέροντας μεγάλες ανέσεις στους επιβάτες και -όπως πάντα- τεράστιο πορτ μπαγκάζ.

Get it on Google Play Download on the App Store