Νέα Skoda Octavia Combi με 610 λτ. χώρο αποσκευών

Η νέα Skoda Octavia Combi ανεβάζει και άλλο τον πήχη στην χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ, η οποία φτάνει στα 610 λίτρα (!) και την τοποθετεί στην κορυφή της κατηγορίας της -και όχι μόνο. Επίσης στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα κάνει ντεμπούτο και η Octavia Combi 4×4 με ένα νέας γενιάς σύστημα τετρακίνησης με συμπλέκτη Haldex 5ης γενιάς.

Εξωτερικά η κομψή νέα Octavia Combi διατηρεί την σχεδίαση του σεντάν μοντέλου και διαφέρει ουσιαστικά από τη μεσαία κολόνα και πίσω. Επιπλέον είναι μακρύτερη κατά 90 χλστ. και πλατύτερη κατά 11 χλστ. από το προγενέστερο μοντέλο με αποτέλεσμα να προσφέρει μεγαλύτερους χώρους τόσο για τους επιβάτες όπως και τις αποσκευές. Μάλιστα η χωρητικότητα του αποθηκευτικού χώρου φτάνει τα 1.740 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων. Την πρακτικότητα του πορτ μπαγκάζ ενισχύουν με την σειρά τους το διπλό δάπεδο, οι γάντζοι, θήκες για μπουκάλια και απορρίμματα, ενώ ακόμα η πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού είναι πλήρως αναδιπλούμενη και στην τάπα του ρεζερβουάρ υπάρχει ξύστρα πάγου.       

Μηχανικά δε διαφέρει από τη σεντάν νέα Octavia, η οποία εφοδιάζεται με 8 συνολικά κινητήρες, τέσσερις βενζίνης και ισάριθμους πετρελαίου, όλοι turbo και άμεσου ψεκασμού. Πιο αναλυτικά στοιχεία για τους κινητήρες μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store