Η Ακαδημία της Skoda ετοιμάζει ένα μοναδικό Compact Coupé!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι σπουδαστές της Skoda εργάζονται πάνω σε ένα μοναδικό πρότζεκτ και ετοιμάζουν ένα πρωτότυπο μοντέλο, το οποίο φέτος θα είναι το αυτοκίνητο των ονείρων τους. Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι είχαν παρουσιάσει το pick-up Skoda FUNStar και πρόπερσι το κάμπριο Skoda Citijet.

Για αρκετούς μήνες, η ομάδα των 27 φοιτητών (5 νεαρές γυναίκες και 22 άντρες) του Skoda Vocational School εξελίσσουν το νέο ŠKODA Apprentice Car III, με τη βοήθεια των εκπαιδευτών στα κεντρικά της εταιρείας, στη Mladá Boleslav. Τα τμήματα της τεχνικής ανάπτυξης, σχεδιασμού και παραγωγής υποστηρίζουν το νέο αυτό εγχείρημα, για το οποίο είναι υπεύθυνη η Ακαδημία της Skoda.

Το πρωτότυπο αυτό όχημα θα παρουσιαστεί στο κοινό τον ερχόμενο Μάιο, ενώ ακόμα δεν έχει λάβει κάποιο όνομα. Παράλληλα, η Skoda ανακοινώνει ελάχιστα στοιχεία για το σπορ αυτό μοντέλο, το οποίο θα έχει κουπέ στιλ με δύο μεγάλες πόρτες, διχρωμία σε κόκκινο και μαύρο και μια μεγάλη γυάλινη οροφή. Από τις φωτογραφίες διακρίνονται οι αεραγωγοί στο καπό που μοιάζουν με βράγχια καρχαρία, οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων, το τύπου μπάκετ κάθισμα και τμήμα από αεραγωγό.

Get it on Google Play Download on the App Store