Νέα SsangYong Tivoli & XLV «ECO» με υγραέριο

Θέλοντας να τονίσει τον οικονομικό και οικολογικό χαρακτήρα των Tivoli και XLV, η SsangYong δημιουργεί τις νέες εκδόσεις «ECO», που χρησιμοποιούν σύστημα υγραεριοκίνησης. Οι νέες αυτές εκδόσεις έρχονται για να συμπληρώσουν τα SsangYong Tivoli και XLV με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, δίνοντας μια επιπλέον επιλογή οικονομίας στον αγοραστή.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμάζει 7θέσιο SUV η SsangYong

Οι LPG εκδόσεις των SsangYong Tivoli και XLV συνδυάζονται με τον κινητήρα βενζίνης 1.6 λίτρων-128 ίππων και μπορούν να επιλεγούν είτε με αυτόματο, είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Το υγραέριο αποθηκεύεται σε μια μεγάλη δεξαμενή καυσίμου 54 λίτρων, η οποία δεν κλέβει χώρο από τον χώρο αποσκευών των δύο μοντέλων (Tivoli: 423 λίτρα / XLV: 720 λίτρα).

Με το υγραέριο, εκτός από το όφελος που έρχεται στη χρήση λόγω της χαμηλότερης τιμής του καυσίμου σε σχέση με τη βενζίνη, τα δύο μοντέλα της SsangYong αυξάνουν και την αυτονομία τους στα 1.250 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα (συνδυασμός βενζίνης και υγραερίου).

Διαβάστε ακόμα: Παγκόσμια πρωτιά με παράθυρα αφής ετοιμάζει η SsangYong

Το κόστος για το κιτ υγραεριοκίνησης είναι 1.200 ευρώ. Έτσι, οι τιμές των δύο μοντέλων ξεκινούν από τα 17.540 ευρώ για το Tivoli ECO ή από τα 19.580 ευρώ για το SsangYong XLV Eco. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι παραμένει η πλήρης 5ετής εργοστασιακή εγγύηση, που συμπεριλαμβάνει και τα εξαρτήματα της υγραεριοκίνησης. Παράλληλα, ισχύει και το πρόγραμμα Εγγύησης Επαναγοράς 55 μηνών. 

Get it on Google Play Download on the App Store