Πρώτες επίσημες εικόνες του νέου SsangYong Rexton

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες εικόνες της νέας γενιάς του Rexton, το οποίο θα έρθει για να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της SsangYong. Αρχικά και σε ό,τι αφορά στο αμάξωμά του, το νέο Rexton δείχνει αρκετά μυώδες, με έντονες πλαϊνές νευρώσεις, μεγάλα φώτα εμπρός, αλλά και μια νέα για τη μάρκα, εμπρόσθια γρίλια.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή SsangYong XLV 1.6 Diesel

Στο εσωτερικό από την άλλη, η σχεδίαση τονίζει τον πολυτελή χαρακτήρα του αυτοκινήτου, με δέρματα διαφορετικής απόχρωσης να ντύνουν το ταμπλό και το εσωτερικό των θυρών. Στο κέντρο του ταμπλό ξεχωρίζει επίσης η μεγάλη οθόνη αφής 9,2 ιντσών για το σύστημα infotainment, ενώ το νέο Rexton θα προσφέρεται με 9 αερόσακους ασφαλείας.

Από εκεί και πέρα, το νέο SUV της SsangYong βασίζεται πάνω σε ένα καινούργιο πλαίσιο τύπου σκάλας που χρησιμοποιεί για πρώτη φορά στον κόσμο ατσάλι υπέρ-υψηλής αντοχής, ώστε σε συνδυασμό και με την χρήση εξελιγμένου ατσαλιού  υψηλής αντοχής στο υπόλοιπο αυτοκίνητο, να προσφέρεται αυξημένη στιβαρότητα, σε συνδυασμό με περιορισμένο βάρος.

Διαβάστε ακόμα: Νέα SsangYong Tivoli & XLV «ECO» με υγραέριο

Στους κινητήρες του νέου Rexton αναμένεται να δούμε μοτέρ υψηλού κυβισμού, με έναν 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού και έναν 2,2 λίτρων diesel e-XDi να απαρτίζουν τη γκάμα.

Περισσότερα στοιχεία για τους κινητήρες αυτούς, αλλά και για το αυτοκίνητο θα γνωρίζουμε την ερχόμενη Πέμπτη που θα παρουσιαστεί το νέο Rexton επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σεούλ. Στην Ελλάδα, το λανσάρισμα του νέου μοντέλου είναι προγραμματισμένο για το Φθινόπωρο.

Get it on Google Play Download on the App Store