Νέο SsangYong Rexton με περισσότερη πολυτέλεια (+video)

 

Τη νέα γενιά του Rexton παρουσίασε επίσημα η SsangYong στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σεούλ, με το νέο μεγάλο SUV να έρχεται για να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της κορεάτικες φίρμας, έχοντας νέο design, περισσότερα συστήματα τεχνολογίας, αλλά και ένα πιο πολυτελές εσωτερικό.

Η σχεδίαση του νέου Rexton είναι πιο μοντέρνα σε σχέση με την προηγούμενη, αφού το νέο μοντέλο διαθέτει ένα μυώδες αμάξωμα με μεγάλα φώτα, τονισμένη εμπρόσθια μάσκα, αλλά και χαρακτηριστικές μεγάλες πίσω κολώνες οροφής. Οι διαστάσεις του είναι αυξημένες, με το μήκος του να αγγίζει πλέον τα 4,85 (+130 χλστ.) μέτρα, με το μεταξόνιο να φθάνει τα 2.865 χλστ.

Στο εσωτερικό, η SsangYong προσφέρει πιο ποιοτικά και πολυτελή υλικά, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 9,2 ιντσών, διζωνικό κλιματισμό και αυτόματα ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών. Λόγω των αυξημένων διαστάσεων οι χώροι είναι περισσότεροι από ποτέ για τους επιβάτες και τις αποσκευές.

Η SsangYong προσφέρει το Rexton με έναν 2,2 λίτρων turbodiesel κινητήρα που συνδυάζεται με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο από τη Mercedes, αλλά και με έναν 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα που διαθέτει 6άρι αυτόματο κιβώτιο της Aisin. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, υπάρχουν και «κοντές» σχέσεις, ενώ η ανάρτηση αποτελείται από διπλά ψαλίδια εμπρός με πολλαπλούς συνδέσμους πίσω.

Σε ό,τι αφορά τέλος στα συστήματα ασφαλείας του, το Rexton συνοδεύεται από μια πλήρη γκάμα με Αυτόματο Φρενάρισμα, Σύστημα που κρατά το αυτοκίνητο στη λωρίδα κυκλοφορίας, Σύστημα ελέγχου του «τυφλού σημείου», Προειδοποίηση πρόσκρουσης και πολλά άλλα. Η SsangYong τονίζει ότι μέσω της χρήσης ειδικού ατσαλιού υψηλής αντοχής, θα προσφέρονται υψηλά επίπεδα παθητικής ασφάλειας.

 

Get it on Google Play Download on the App Store