Νέο SsangYong Korando Turismo με 11 θέσεις!

Η SsangYong θα παρουσιάσει στη Γενεύη το νέο πολυχρηστικό της μοντέλο Korando Turismo, το οποίο διαθέτει 4 σειρές καθισμάτων και μπορεί να φιλοξενήσει έως 11 επιβάτες! Μάλιστα πρόκειται για ένα MPV αυτοκίνητο και όχι για επιβατική έκδοση ενός van, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Βέβαια για να χωρέσει 4 σειρές καθισμάτων έχει και τις ανάλογες αυξημένες διαστάσεις με μήκος στα 5.130 χλστ., πλάτος στα 1.915 χλστ., ύψος στα 1.815 χλστ. και μεταξόνιο 3 μέτρων.

Σχεδιαστικά σίγουρα είναι πολύ πιο ισορροπημένο από το «αλλόκοτο» Rodius που αντικαθιστά (δεν είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα) αν και δε διακρίνεται για κάποιο μοντέρνο στοιχείο. Κάπως ιδιόρρυθμη σχεδίαση παρουσιάζει το εσωτερικό με το διπλό πίνακα οργάνων (ψηφιακό και αναλογικό), ενώ η φωτιζόμενη οροφή, οι θήκες ψηλά στα πλαϊνά και η οθόνη στο κέντρο της καμπίνας θυμίζουν λίγο από εσωτερικό… αεροπλάνου.

Για την κίνηση του SsangYong Korando Turismo υπάρχουν δύο επιλογές μηχανικών συνόλων, το 2.0 λτ. ντίζελ ισχύος 155 ίππων με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 5άρι αυτόματο και αργότερα θα προστεθεί το V6 των 3.2 λίτρων. Προαιρετικά θα προσφέρεται και με 4κίνηση, ενώ το λανσάρισμά του στην Ευρώπη θα γίνει το δεύτερο 6μηνο του 2013.

Get it on Google Play Download on the App Store