Νέο Subaru WRX S4 tS με πολλές αναβαθμίσεις

Η Subaru ξεκινά το λανσάρισμα του νέου, περιορισμένης παραγωγής WRX S4 tS, το οποίο θα διατεθεί στην Ιαπωνία από τις 4 Οκτωβρίου έως τις 12 Μαρτίου 2017. Οι αλλαγές που φέρει με τα πιο απλά WRX STI είναι πολλές, τόσο αισθητικές όσο και μηχανικές, ενισχύοντας έτσι τα δυναμικά χαρακτηριστικά το σπορ μικρομεσαίου σεντάν.

Εξωτερικά, το WRX S4 tS εφοδιάζεται με σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, με νέα μάσκα, με σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα και με ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα. Παράλληλα, στην έκδοση NBR Challenge Package υπάρχουν μαύρες 19άρες ζάντες και μεγάλο πίσω σταθερό σπόιλερ από ανθρακόνημα.

Αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό, όπως είναι τα μπάκετ καθίσματα της Recaro, τα πίσω δερμάτινα με ασημί ραφές, ο νέος πίνακας οργάνων, τα διακοσμητικά στα μασπιέ, η νέα δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι και στον επιλογέα των ταχυτήτων.

Το WRX S4 tS διαθέτει αρκετές ενισχύσεις και κάτω από το αμάξωμα. Αυτές αφορούν τις μπάρες θόλων εμπρός – πίσω, τα νέα αμορτισέρ και ελατήρια, το ενισχυμένο ψυγείο του κινητήρα, το νέο σύστημα εξάτμισης με πιο σπορ ήχο και την τοποθέτηση φρένων της Bremboμε 4πίστονες δαγκάνες εμπρός.

Την κίνηση του WRX S4 tS αναλαμβάνει το 2.0 λτ. turbo, άμεσου ψεκασμού επίπεδο μηχανικό σύνολο των 300 ίππων και 400 Nm ροπής, το οποίο προσφέρει καλύτερη επιτάχυνση μέσω της βελτιωμένης ροπής.

Όσο για την τιμή του WRX S4 tS, στην Ιαπωνία πωλείται από 4.968.000 γεν (43.640 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store