Υβριδικά τα νέα Subaru Impreza WRX και STI;

Η νέα γενιά των Subaru Impreza WRX και WRX STI θα αργήσει αρκετά ακόμη, καθώς αναμένεται να παρουσιαστούν προς τα τέλη του 2020. Ρεπορτάζ από την Ιαπωνία αναφέρουν πως οι κορυφαίες εκδόσεις του Impreza θα παραμείνουν τετρακίνητες αλλά θα είναι υβριδικές.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν μηχανικός της μάρκας δήλωσε πως η νέα γενιά του Subaru Impreza θα έρθει το 2020, μία πληροφορία που ήταν αρκετή για να αποτελέσει το έναυσμα για φήμες γύρω από τις κορυφαίες εκδόσεις του μοντέλου.

Δείτε ακόμη: Σε δημοπρασία μία από τις 20 Lamborghini Reventon

Εκτός λοιπόν από το ότι λέγεται πως θα είναι για πρώτη φορά υβριδικές, θα εφοδιάζονται και με ένα εξολοκλήρου νέο σύστημα τετρακίνησης, το οποίο θα συνοδεύεται και από νέο άξονα μετάδοσης.

Όσον αφορά την ιπποδύναμή του, οι Ιάπωνες κάνουν λόγο για πάνω από 300 άλογα, κάτι που και εμείς θεωρούμε δεδομένο, καθώς ο ανταγωνισμός ήδη έχει ξεπεράσει αυτές τις ιπποδυνάμεις!

Για το τέλος αφήσαμε την εμφάνισή του. Αυτή θα είναι εντελώς διαφοροποιημένη από αυτό που ξέρουμε μέχρι σήμερα. Στις παραπάνω, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή TheophilusChin, βλέπουμε πως πιθανά θα μοιάζει το νέο Impreza

 

Get it on Google Play Download on the App Store