Η πρώτη teaser εικόνα για το νέο Subaru XV

Η Subaru έχει έτοιμο το νέο XV για την κατηγορία των μικρομεσαίων crossoverκαι σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του νέου μοντέλου, εν όψει του επίσημου ντεμπούτου του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

Το νέο Subaru XV θα βασιστεί πάνω στο περσινό πρωτότυπο της ίδιας Έκθεσης, αλλά και στη νέα γενιά του Impreza και πιο συγκεκριμένα στο 5θυρο μοντέλο από όπου θα δανειστεί και την εμφάνισή του, προσθέτοντας πλαϊνά προστατευτικά, ράγες οροφής, αλλά και πιο offroadπροφυλακτήρες. Παράλληλα, το νέο XVθα έχει και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Διαβάστε ακόμα: Με πολλές αλλαγές τα Subaru WRX και WRX STI

Στο πεδίο των κινητήρων, προς το παρόν η Subaru όπως έχει κάνει και με το Impreza, αναμένεται να προσφέρει αρχικά στο νέο XV μόνο έναν 2λιτρο boxer κινητήρα με 152 άλογα και επιλογή για 6τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο CVT κιβώτιο ταχυτήτων, που θα στέλνουν τη δύναμη και στους 4 τροχούς του αυτοκινήτου.

Ως προς τη διάθεση του νέου XV και με κάποιον άλλο κινητήρα (βενζίνης μικρότερου κυβισμού, diesel ή υβριδικό) προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιου είδους πληροφόρηση και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επίσημο ντεμπούτο του στη Γενεύη στις αρχές Μαρτίου για να δούμε με ποια μοτέρ θα είναι διαθέσιμο το νέο μοντέλο στην Ευρώπη.

Get it on Google Play Download on the App Store