Έτσι θα μοιάζει το Subaru WRX STI

Το Subaru Viziv Performance είναι ήδη γεγονός από τον περασμένο Οκτώβριο και στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά όσοι βρεθούν εκεί. Αυτή την φορά όμως βλέπουμε πως θα μοιάζει το WRX STI χάρη στο Viziv Performance STI Concept σε όλο του το μεγαλείο και όχι σε σκίτσο όπως λίγες ημέρες πριν.

Δείτε ακόμη: Δείτε το απίστευτο ρεκόρ Γκίνες της BMW με εν κινήσει ανεφοδιασμό (+video)

Και όταν λέμε στον τίτλο του άρθρου μας για WRX STI δεν το λέμε για να εντυπωσιάσουμε ή να αποσπάσουμε το ενδιαφέρον σας, αφού ο ίδιος ο σχεδιαστής της ιαπωνικής μάρκας, Mamoru Ishii έχει πει πως «το Viziv μας δείχνει πως θα η σπορ έκδοση του μελλοντικού σεντάν μοντέλου μας». Επομένως στην συγκεκριμένη εκδοχή του πρωτότυπου μιλάμε για το νέο WRX STI.

Πλέον έχουμε κανονικές φωτογραφίες και όχι σκίτσα από το μοντέλο, οι οποίες το αποκαλύπτουν σε όλο του το μεγαλείο από εμπρός μέχρι πίσω. Σήμα κατατεθέν και του συγκεκριμένου πρωτότυπου αποτελεί η πίσω αεροτομή και το επιθετικό σε σχεδιασμό εμπρός μέρος, ενώ είναι βαμμένο σε γκρι ματ χρώμα, έχει κόκκινες λεπτομέρειες και αρκετά μέρη του είναι από ανθρακονήματα.

Διαβάστε επίσης: Η απόλυτη κόντρα ανάμεσα στα ταχύτερα Honda: NSX vs CBR1000RR Fireblade (+video)

Όσον αφορά στο τι μοτέρ θα δούμε κάτω από το καπό του, προς το παρόν οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Μόνο σίγουρο είναι πως το μοτέρ 2.5 λτ. δεν έχει μέλλον, έτσι είπε τουλάχιστονς ο David Dello Stritto, μάρκετινγκ μάνατζερ της μάρκας στην Ευρώπη, με τις φήμες να κάνουν λόγο για μοτέρ 2.0 λτ. στον εμπρός άξονα και ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω.

Get it on Google Play Download on the App Store