To… φορτηγάκι Subaru Forester van

Η επαγγελματική έκδοση του Subaru Forester, η οποία θα πωλείται σε αγορές της Ευρώπης όπως στην Ολλανδία και Δανία, βασίζεται στο επιβατικό μοντέλο με κάποιες απαραίτητες αλλαγές. Εξωτερικά το Forester van διαθέτει καλυμμένα τα πίσω παράθυρα για τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ στο εσωτερικό έχουν αφαιρεθεί τα πίσω καθίσματα και έχει προστεθεί διαχωριστικό προστατευτικό τμήμα καμπίνας για την συγκράτηση των φορτίων.

Όσον αφορά στις μεταφορικές ικανότητες του επαγγελματικού Forester, o χώρος φόρτωσης ανέρχεται στα 1.600 λίτρα, η οροφή αντέχει φορτία έως 100 κιλά, ενώ η μέγιστη ικανότητα έλξης είναι τα 2.000 κιλά. Μεγάλο πλεονέκτημα του Forester δεν είναι άλλο από την ύπαρξη της μόνιμης τετρακίνησης, που δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να μεταφέρει τα εμπορεύματά του και εκτός δρόμου.

Για την κίνηση του Forester van υπάρχουν τα boxer μηχανικά σύνολα βενζίνης των 2.0 λίτρων ισχύος 150 και 240 ίππων και ο πιο οικονομικός από πλευράς κατανάλωσης diesel των 2.0 λίτρων με 147 ίππους και 350 Nm ροπής (όσο και ο turbo βενζίνης). Ενδεικτικά οι τιμές του ξεκινούν στην Ολλανδία από τις 21.826 ευρώ. 

Get it on Google Play Download on the App Store