Subaru BRZ tS σε 300 μόλις αντίτυπα με εργοστασιακό tuning

Το λανσάρισμα του Subaru BRZ tS, ανακοίνωσε η Subaru Tecnica International (STI), το οποίο διαθέτει αρκετές εργοστασιακές βελτιώσεις με σκοπό την ενίσχυση της δυναμικής του συμπεριφοράς και της πιο σπορτίφ εμφάνισης εξωτερικά και στο εσωτερικό. 

Ξεκινώντας από το αμάξωμα του BRZ tS, οι προσθήκες που έχουν γίνει αφορούν το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, τα λογότυπα tS, τους νέους προφυλακτήρες με τις κόκκινες ρίγες και τις 18άρες ζάντες με ελαστικά διαστάσεων 225/40. Στο εσωτερικό υπάρχουν Recaro μπάκετ καθίσματα αλκαντάρα με κόκκινες ραφές, επενδύσεις με όψη ανθρακονήματος, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων, νέος πίνακας οργάνων κ.α.

Πολλές είναι οι αλλαγές και κάτω από το αμάξωμα, όπως είναι η προθήκη μπάρας θόλων, οι ενισχύσεις στο δάπεδο, νέα ψαλίδια στις αναρτήσεις, νέα αμορτισέρ και ελατήρια και διάτρητα φρένα Brembo με 4πίστονες δαγκάνες εμπρός και 2πίστονες πίσω. Επαναπρογραμματισμένο είναι και το σύστημα VDC (Vehicle Dynamics Control). Ο κινητήρας είναι ο γνωστός 4κύλινδρος boxer των 2.0 λτ. ισχύος 200 ίππων και 205 Nm ροπής.

Όσο για τις τιμές του στην Ιαπωνία όπου και θα διατεθεί, ξεκινούν από 3.990.000 γιεν (29.140 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store