Η Subaru ανανεώνει το Forester σε σχεδίαση και ασφάλεια

H Fuji Heavy Industries, κατασκευαστής των αυτοκινήτων Subaru ανακοίνωσε την ανανέωση του Subaru Forester, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 28 Οκτωβρίου, στο Tokyo Motor Show 2015. Οι αλλαγές και αναβαθμίσεις που φέρει το ιαπωνικό SUV αφορούν το αμάξωμα, εσωτερικό και τα επίπεδα ασφαλείας.

Εξωτερικά, το ανανεωμένο Forester διακρίνεται από τα ανασχεδιασμένα εμπρός φωτιστικά σώματα, μάσκα και προφυλακτήρα, ενώ νέο σχεδιασμό διαθέτουν και τα πίσω φανάρια. Επίσης, εφοδιάζεται με νέες 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου ή 18 ιντσών στις εκδόσεις με τον τούρμπο κινητήρα. Επιπλέον, στην γκάμα των χρωμάτων του προστέθηκαν τα Dark Blue Pearl και Sepia Bronze Metallic. Περνώντας στο εσωτερικό, ξεχωρίζει ο αναβαθμισμένος πίνακας οργάνων, οι μεταλλικές και λάκας πιάνου επενδύσεις και η νέα LCD πολλαπλών πληροφοριών οθόνη στην κονσόλα.

Η ασφάλεια που προσφέρει το Subaru Forester ενισχύθηκε μέσω της τοποθέτησης του τελευταίας, 3ης γενιάς συστήματος EyeSight. Αυτό περιλαμβάνει συστήματα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής κατεύθυνσης, αυτόματο έλεγχο πέδησης, ραντάρ ανίχνευσης οχημάτων στα τυφλά σημεία, cruise control που διατηρεί αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα κ.λπ.

Βελτιώσεις έχουν γίνει με την σειρά τους και στις αναρτήσεις, στο σύστημα διεύθυνσης και στον ατμοσφαιρικό κινητήρα για μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Το Forester προσφέρεται στην Ιαπωνία με τον 2λιτρο κινητήρα των 148 ίππων και τον 2.0 turbo των 280 ίππων, σε τιμές που ξεκινούν από 2.149.200 γιεν (15.900 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store