Νέο Subaru Impreza 5-Door Concept δείχνει το νέο μοντέλο

Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο κάνει το νέο Subaru Impreza 5-Door Concept, μέσω του οποίου η Ιαπωνική μάρκα προαναγγέλλει το επόμενης γενιάς Impreza. Το μήκους 4.400 χλστ., πλάτους 1.880 χλστ., ύψους 1.440 χλστ. και με μεταξόνιο 2.670 χλστ. χάτσμπακ αμάξωμά του διαθέτει αρκετά δυναμικό και αιχμηρό σχεδιασμό, δείχνοντας τις βασικές γραμμές που θα υιοθετήσει το αυτοκίνητο παραγωγής. Επίσης, πατάει σε 19 ιντσών ζάντες με ελαστικά 235/40.

Χαρακτηριστικά σχεδιαστικά του γνωρίσματα αποτελούν η παραδοσιακή εξαγωνική μάσκα, τα ανάγλυφα φωτιστικά σώματα με τις έντονες γωνίες, τα νεύρα στα πλαϊνά και οι μυώδεις προφυλακτήρες. Για το εσωτερικό, η Subaru δεν δημοσίευσε κάποια φωτογραφία και δεν αναφέρει κάποια πληροφορία.

Το επερχόμενο Impreza θα βασίζεται σε μια νέα παγκόσμια πλατφόρμα με χαμηλότερο βάρος. Επίσης αναμένεται να εφοδιάζεται με επόμενης γενιάς επίπεδους κινητήρες, με άμεσο ψεκασμό και απενεργοποίηση των κυλίνδρων, ενώ δεδομένη θεωρείται η ύπαρξη της μόνιμης συμμετρικής τετρακίνησης.

Get it on Google Play Download on the App Store