Ανανεωμένο Subaru Forester σε σχεδίαση, άνεση και ασφάλεια

Το Subaru Forester ανανεώνεται για το 2016 και φέρει αρκετές βελτιώσεις σε ασφάλεια, άνεση και σχεδιασμό. Ξεκινώντας από την εξωτερική του εμφάνιση, το 2016 Subaru Forester διακρίνεται από την ανασχεδιασμένη εξαγωνική μάσκα, το νέο προφυλακτήρα και τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα υλικά καλύτερης ποιότητας, όπως τα μαλακά πλαστικά και τα νέα διακοσμητικά λάκας πιάνου και μεταλλικής όψης. Επίσης, την συνολική εικόνα αναβαθμίζουν το νέο σύστημα infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών και το προαιρετικό καφέ δερμάτινο σαλόνι.

Για τη βελτίωση των ανέσεων, η Subaru πρόσθεσε σε κάθε παράθυρο και των 5 θυρών παχύτερο γυαλί, νέο ηχοαπορροφητικό υλικό γύρω από τα πλαίσια των παραθύρων, και πρόσθετη ηχομόνωση στο ταμπλό. Νέες ρυθμίσεις έχουν γίνει και στις αναρτήσεις για να παρέχουν υψηλότερη άνεση στις λακκούβες και στις κακοτράχαλες διαδρομές, ενώ το τιμόνι έγινε πιο άμεσο στις εντολές του οδηγού.

Το ανανεωμένο Forester υιοθετεί και νέες τεχνολογίες για το μοντέλο, όπως είναι το σύστημα των εμπρός φώτων Adaptive Front Lighting System, που επιτρέπει στους προβολείς να περιστρέφονται, ανάλογα με την γωνία του τιμονιού. Έτσι εξασφαλίζεται καλύτερη ορατότητα το βράδυ σε επαρχιακές διαδρομές. 

Η γκάμα των κινητήρων παραμένει χωρίς αλλαγές. Οι επιλογές αφορούν το μηχανικό σύνολο βενζίνης των 2.0 λτ. απόδοσης 150 ίππων ή 241 ίππων στην turbo έκδοση, καθώς και τον πετρελαιοκινητήρα των 2.0 λτ. ισχύος 147 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store