Έτσι φεύγουν οι γρατσουνιές από τις χειρολαβές (+video)

Οι γρατσουνιές στο αμάξωμα του αυτοκινήτου μας είναι ότι πιο ενοχλητικό υπάρχει στο χρώμα, μετά φυσικά από ένα χτύπημα. Και το πιο επιρρεπές σημείο, στο οποίο συσσωρεύονται αρκετές γρατσουνιές είναι οι χειρολαβές, αφού εκεί τα κλειδιά, αλλά και τα νύχια μας ή τα δαχτυλίδια κ.λπ. γδέρνουν το αυτοκίνητο συχνά πυκνά.

Δείτε ακόμη: Πότε χρειάζεται αλλαγή ο δίσκος – πλατό του συμπλέκτη;

Δεν χρειάζεται όμως να απογοητεύεστε και να στεναχωριέστε αν στο αυτοκίνητό σας έχετε γρατσουνιές σε αυτό το σημείο, καθώς εύκολα και γρήγορα αυτές μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν. Και δεν χρειάζεται να είστε ειδικός ή να έχετε εργαλεία εξειδικευμένα. Μία αλοιφή και μερικά πανάκια μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Παρόλα αυτά, όπως μπορείτε να δείτε και στο video πιο κάτω, αν θέλετε το τέλειο αποτέλεσμα εννοείται πως πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον detailer για να κάνει τη δουλειά και να επαναφέρει το χρώμα στην αρχική του κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Γιατί οι κινητήρες ντίζελ είναι πιο αποδοτικοί από τους βενζίνης (+video)

Εμείς να προσθέσουμε πως καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί ώστε η περιοχή γύρω από τις χειρολαβές να μην γεμίζει γρατσουνιές. Επίσης, μπορούμε να αγοράσουμε ειδικές, διάφανες μεμβράνες που καλύπτουν το συγκεκριμένο σημείο και το προστατεύουν από τέτοιου είδους γρατσουνιές.

Get it on Google Play Download on the App Store