Προσφορές service για Mercedes C-Class

Η Mercedes προσφέρει διάφορα πακέτα για συντήρηση και επισκευή μοντέλων της, τα οποία είναι παλαιότερα των τεσσάρων ετών (μετά την αρχική ταξινόμηση) και γίνεται εξοικονόμηση έως και 20%, σε αναλώσιμα είδη, όπως είναι μπαταρία, τακάκια ή μπουζί. Έτσι, ο κάτοχος μιας Mercedes επωφελείται από την πιστοποιημένη ποιότητα, την αξιοπιστία και την οικονομία των Γνήσιων Ανταλλακτικών Μercedes-Benz και εξασφαλίζεται βέλτιστη διατήρηση της αξίας του οχήματος, αύξηση των επιπέδων ασφαλείας και εξοικονόμηση καυσίμων.


Ειδικά για τη Mercedes C-Class (W203, W204) προσφέρονται διάφορα πακέτα συντήρησης, όπως είναι αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού με 78 ευρώ, αλλαγή φίλτρου αέρα με 30 ευρώ, το μικρό Service Assyst με 126 ευρώ, αλλαγή εμπρός τακάκια από 97 ευρώ, πίσω τακάκια από 74 ευρώ κ.λπ.

Επισκεφθείτε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz ΕΚΚΑ Service με την πολυετή εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία και τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, για την συντήρηση ή επισκευή της δικής σας Mercedes.

Η ΕΚΚΑ Service λειτουργεί συνεργείο και φανοποιείο στην Καλλιθέα, καθώς και φανοποιείο στο Γέρακα. Παράλληλα, προσφέρονται πρόσθετες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για κάθε κάτοχο αυτοκινήτου Mercedes-Benz, όπως είναι:

• 24ωρη εξυπηρέτηση φύλαξης οχήματος σε περίπτωση ακινητοποίησής του

• Δυνατότητα παραλαβής – παράδοσης του οχήματός σας στο χώρο σας

• 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη στο 6396 868680

Πατήστε Εδώ για Ραντεβού στην ΕΚΚΑ Service για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Πάντου 29, Καλλιθέα

ΕΚΚΑ line: 210 9248880

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store