Πακέτα service Mercedes E-Class από 80 ευρώ

Κάθε μοντέλο της Mercedes αξίζει μόνο την καλύτερη εξυπηρέτηση και κορυφαία ποιότητα στο service, η οποία εξασφαλίζει τη βέλτιστη διατήρηση της αξίας του οχήματος και την αύξηση των επιπέδων ασφαλείας. Παράλληλα, με τα πακέτα service Mercedes-Benz που προσφέρονται για παλαιότερα μοντέλα της μάρκας, γνωρίζετε από πριν τι ακριβώς θα πληρώσετε για εργασία, ανταλλακτικά και ΦΠΑ, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζετε άνεση, σιγουριά και ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή.


Ειδικά και για τις προγενέστερες γενιές της Mercedes Ε-Class (W211, W212) προσφέρονται διάφορα οικονομικά και πάνω απ’όλα εγγυημένα από τον κατασκευαστή πακέτα συντήρησης. Ενδεικτικά, η αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού κοστίζει από 80 ευρώ (ανάλογα με την έκδοση), η αλλαγή φίλτρου αέρα από 38 ευρώ, το μικρό Service Assyst από 128 ευρώ, αλλαγή εμπρός τακάκια από 123 ευρώ, πίσω τακάκια από 120 ευρώ, η αλλαγή εμπρός δίσκων με τακάκια από 280 ευρώ, κ.λπ.

Επισκεφθείτε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz ΕΚΚΑ Service με την πολυετή εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία και τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, για την συντήρηση ή επισκευή της δικής σας Mercedes.

Η ΕΚΚΑ Service λειτουργεί συνεργείο και φανοποιείο στην Καλλιθέα, καθώς και φανοποιείο στο Γέρακα. Παράλληλα, προσφέρονται πρόσθετες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για κάθε κάτοχο αυτοκινήτου Mercedes-Benz, όπως είναι:

• 24ωρη εξυπηρέτηση φύλαξης οχήματος σε περίπτωση ακινητοποίησής του

• Δυνατότητα παραλαβής – παράδοσης του οχήματός σας στο χώρο σας

• 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη στο 6396 868680

Πατήστε Εδώ για Ραντεβού στην ΕΚΚΑ Service για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Πάντου 29, Καλλιθέα

ΕΚΚΑ line: 210 9248880

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store