Προσφορές Mercedes σε αναλώσιμα ανταλλακτικά

Κάθε μοντέλο της Mercedes ανεξαρτήτως τύπου και ηλικίας, για να συντηρηθεί σωστά και να είναι ασφαλές, θα πρέπει να εφοδιάζεται με τα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz, ακόμα και όταν πρόκειται για τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων. Το μείγμα καουτσούκ που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους υαλοκαθαριστήρες της Mercedes-Benz συμβάλλει στην καλή ορατότητα όταν τη χρειάζεστε. Ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε τους γνήσιους υαλοκαθαριστήρες Mercedes-Benz ενώ οδηγείτε με μεγάλη ταχύτητα, δε θα δείτε λεκέδες και κηλίδες.


Δείτε ακόμα: Service Mercedes Α-Class από 77 ευρώ

Τα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz συνδυάζουν όλη την εξειδίκευση της Mercedes-Benz ως κατασκευαστή οχημάτων. Αναπτύσσονται ειδικά για τα οχήματα Mercedes-Benz και προσαρμόζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε μοντέλο.

Επισκεφθείτε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz ΕΚΚΑ Service για Χειμερινό Δωρεάν Έλεγχο και εκμεταλλευτείτε τα πακέτα σταθερών τιμών που σας προσφέρει σε μπαταρίες (από 94 ευρώ), μάκτρα (τιμές από 34 ευρώ για Mercedes και από 24 ευρώ για smart), ελαστικά, καθώς και τα προνομιακά πακέτα συντήρησης. Επιπλέον, για τα μοντέλα της Mercedes-Benz υπάρχουν πακέτα για μεγάλες επισκευαστικές εργασίες, όπως αλλαγή σετ συμπλέκτη και αντικατάσταση των αμορτισέρ. Παράλληλα, οι πελάτες της ΕΚΚΑ Service μπορούν να επωφεληθούν τις εξαιρετικές τιμές σε ελαστικά τροχών από επωνύμους κατασκευαστές με Δώρο την τοποθέτηση και τη ζυγοστάθμιση των τροχών.

Δείτε ακόμα: Προσφορές service για Mercedes C-Class

Η ΕΚΚΑ Service λειτουργεί συνεργείο και φανοποιείο στην Καλλιθέα, καθώς και φανοποιείο στο Γέρακα. Παράλληλα, προσφέρονται πρόσθετες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για κάθε κάτοχο αυτοκινήτου Mercedes-Benz, όπως είναι:

24ωρη εξυπηρέτηση φύλαξης οχήματος σε περίπτωση ακινητοποίησής του

Δυνατότητα παραλαβής – παράδοσης του οχήματός σας στο χώρο σας

24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη στο 6396 868680

Πατήστε Εδώ για Ραντεβού στην ΕΚΚΑ Service για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Πάντου 29, Καλλιθέα

ΕΚΚΑ line: 210 9248880

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store