Βραβείο ESP για τη Mercedes ΕΚΚΑ Service Καλλιθέας

Η ομάδα της ΕΚΚΑ Service στην Καλλιθέα βραβεύτηκε από τη Mercedes-Benz Ελλάδας με το βραβείο Excellence Service Program ESP για την ποιότητα των υπηρεσιών After Sales, στα επιβατικά, ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα Mercedes και smart.


Το βραβείο Excellence Service Program ESP που απονεμήθηκε στην ΕΚΚΑ Service για τα έτος 2016 αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο του επαγγελματισμού, τη συνέπεια και την αφοσίωση της ομάδας της όσον αφορά το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Η ΕΚΚΑ Service συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο και τα ίδια πρότυπα να σας εξυπηρετεί καθημερινά.

Δείτε ακόμη: Γυάλισμα φαναριών Mercedes και προσφορές σε μικροεπισκευές

Για να βραβευτεί ένας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz και smart με το βραβείο Excellence Service Program ESP, θα πρέπει να πληροί πολλές και αυστηρές προϋποθέσεις που έχουν τεθεί και αφορούν τις υπηρεσίες After Sales που παρέχονται στους πελάτες.

O Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz ΕΚΚΑ Service με την πολυετή εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία και τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο service του αυτοκινήτου σας αλλά και στις επισκευές του αμαξώματος. Έτσι, η Mercedes που έχετε στην κατοχή σας διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όχι μόνο μηχανικά αλλά και σε εμφάνιση.

Πατήστε Εδώ για Ραντεβού στην ΕΚΚΑ Service για να συντηρήσετε ή να επισκευάσετε το μοντέλο που έχετε στην κατοχή σας.

Δείτε ακόμη: Service Mercedes Α-Class από 77 ευρώ

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Πάντου 29, Καλλιθέα (Service– Φανοποιείο)

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μαραθώνος 169, Γέρακας (Φανοποιείο)

ΕΚΚΑ line: 210 9248880

Χάρτες:

Get it on Google Play Download on the App Store