Nissan Navara με όφελος 3.000 ευρώ και 5ετή εγγύηση

Το δημοφιλές pickup Nissan Navara γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό και προσιτό ως αγορά με το πρόγραμμα SUPER Απόσυρση, το οποίο προσφέρει το μεγαλύτερο όφελος απόσυρσης που δόθηκε ποτέ.

Δείτε ακόμη: Επίθεση από Toyota, Nissan και Honda

Συγκεκριμένα το Nissan Navara μπορεί να αποκτηθεί με 3.000 ευρώ φθηνότερα και με πέντε χρόνια εγγύηση. Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα SUPER Απόσυρση ισχύει για περιορισμένο αριθμό συγκεκριμένων αυτοκινήτων και μέχρις εξαντλήσεως αποθεμάτων.

Η πλήρως μεταβιβάσιμη εγγύηση περιλαμβάνει πολλές καλύψεις, όπως είναι προστασία 5 ετών ή 160.000 χλμ. ολόκληρου του οχήματος, εγγύηση βαφής 5 ετών, που περιλαμβάνει το βάψιμο του σώματος, 5 χρόνια εγγύηση γνήσιων ανταλλακτικών & αξεσουάρ Nissan, 5ετή οδική βοήθεια, που καλύπτει βλάβες, ατυχήματα και περιστατικά εκτός εγγύησης, όπως το ξεφούσκωμα ελαστικών, η απώλεια κλειδιών ή χρήση λανθασμένου καυσίμου, καθώς και 12ετή εγγύηση διάβρωσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Nissan Navara εφοδιάζεται με κινητήρα πετρελαίου 2.3 λτ. ισχύος 160 ίππων και 403 Nm ροπής ή με 190 ίππους και 450 Nm ροπής, με κίνηση μόνο σε όλους τους τροχούς 4WD και αμαξώματα King Cab και Double Cab.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Nissan X-Trail 2.0 D 177 hp CVT 4×4

Πωλήσεις εκατομμυρίων τα SUV της Nissan

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nissan.gr και στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Nissan ανά την Ελλάδα.

Get it on Google Play Download on the App Store