Το Renault Megane με νέα, πιο ελκυστική τιμή

Η Renault ανακοίνωσε τη νέα, ακόμα πιο ανταγωνιστική τιμή για το Megane, η οποία ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα το δεύτερο πιο επιτυχημένο μοντέλο (μετά το Clio) της γαλλικής εταιρίας διατίθεται από τις 14.980 ευρώ, τιμή που αφορά την βασική έκδοση Authentic με τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα TCe των 1.2 λίτρων, στην απόδοση των 100 ίππων. Στον βασικό εξοπλισμό του Renault Megane 1.2 TCe 100 Authentic περιλαμβάνονται 8 αερόσακοι, ABS με AFU (σύστημα υποβοήθησης της πέδησης), σύστημα πολυμέσων με οθόνη 4.2 ιντσών και σύνδεση Bluetooth & θύρα USB, σύστημα stop-start, cruise control, φώτα ημέρας τεχνολογίας LED και σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Renault Megane 1.2 TCe 130 PS

Το Megane διαθέτει μια ευρεία γκάμα κινητήρων και εξοπλιστικών στοιχείων, η οποία εκτείνεται τόσο στον 1.2 ΤCe στα 130 άλογα, όσο και στους πετρελαιοκινητήρες. Ξεκινώντας από τον 1.5 dCi στους 90 ίππους, συνεχίζοντας με το ίδιο μοτέρ στους 110 ίππους, αλλά και στον νέο 1.600αρη dCi των 136 (με μονό) και 165 (με διπλό τούρμπο) ίππων, το γαλλικό μικρομεσαίο έχει έναν κινητήρα για κάθε γούστο.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Renault Megane diesel 1.5 dCi 110 PS

Η κορυφαία έκδοση GT εφοδιάζεται με το πρωτοποριακό σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης 4Control, που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην κατηγορία και αποτελεί πατενταρισμένη τεχνολογία της Renault. Στάνταρ είναι και ο twinturbo 1.6 dCi των 165 ίππων, ενώ προαιρετικά το Megane μπορεί να συνδυαστεί με 6τάχυτο ή 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ΕDC. Το σύστημα πολυμέσων R-Link2, με την εντυπωσιακή οθόνη αφής των 8,7 ιντσών και τον κρυφό φωτισμό (ambient light) της καμπίνας των επιβατών, εξοπλίζει τις εκδόσεις από Dynamic και πάνω (GT-Line και GT).

Πέραν της προνομιακής τιμής, το Megane προσφέρει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια παροχή οδικής βοήθειας, ενώ διατίθενται και χρηματοδοτικά προγράμματα με επιτόκιο 3.9%.

Get it on Google Play Download on the App Store