Νέο Suzuki Ignis για την Ευρώπη και ανανεωμένο SX4 S-Cross

Το νέο μικρό crossover Suzuki Ignis θα κάνει την Ευρωπαϊκή του πρεμιέρα μαζί με το ανανεωμένο SX4 S-Cross στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Εξωτερικά, το νέο Ignis δε διαφέρει από το ιαπωνικών προδιαγραφών μοντέλο και χαρακτηρίζεται στο εμπρός άκρο του για το μοντέρνο και μινιμάλ σχεδιασμό. Βασισμένο σε νέα ελαφριά και στιβαρή πλατφόρμα, εφοδιάζεται με ελαφρύ μικρο-υβριδικό σύστημα SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki), το οποίο προσφέρει επιπλέον βοήθεια μέσω του ηλεκτροκινητήρα για επαναφόρτιση της μπαταρίας, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση καυσίμου.

Προς το παρόν η Suzuki δεν αναφέρει περισσότερες πληροφορίες για το “Ευρωπαϊκό” Ignis, ωστόσο το μήκος του θα είναι στα 3,7 μέτρα και την κίνησή του θα αναλαμβάνει ο 1.2 λτ. DualJet. Οι πωλήσεις του νέου Ignisθ α ξεκινήσουν στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2017.

Το ανανεωμένο SX4 S-Cross παρουσιάζει τόσο σχεδιαστικές αλλαγές όσο και νέους κινητήρες. Εξωτερικά ξεχωρίζει από το -αμφιβόλου αισθητικές- ανασχεδιασμένο εμπρός άκρο, ενώ στους κινητήρες προστίθενται οι υπερτροφοδοτούμενοι του 1.0 λτ. και των 1.4 λτ., οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τον ατμοσφαιρικό 1.600άρη. Παράλληλα στην γκάμα των ντίζελ θα παραμείνει ο 1.6 DDiS των 120 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store