Νέα διαρροή του νέου Suzuki Swift

Όπως φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, αν και το νέο Suzuki Swift ακολουθεί την αρχιτεκτονική του σημερινού μοντέλου, με τις αρκετά κάθετες πίσω κολόνες και το χαρακτηριστικά κεκλιμένο εμπρός μέρος, καταφέρνει να έχει αρκετές αλλαγές που το καθιστούν πολύ πιο μοντέρνο.

Στο εμπρός μέρος τα φώτα είναι επιθετικότερα σε σχεδίαση, ο προφυλακτήρας έχει μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, οι προβολείς ομίχλης περιβάλλονται από μαύρο πλαίσιο και οι κολόνες είναι μαύρες.  Προχωρώντας πιο πίσω βλέπουμε μαύρη ρίγα στις κολόνες, η οποία τονίζει τη γραμμή της οροφής, ενώ πιο έντονο είναι το ανάγλυφο του αμαξώματος στο ύψος των πίσω φτερών.

Όσον αφορά το εσωτερικό του, αυτό δεν φαίνεται να έχει μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές. Όμως διακρίνουμε νέο πίνακα οργάνων με μεγάλη έγχρωμη οθόνη για τον υπολογιστή ταξιδιού, αλλά και μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων, στο κέντρο του ταμπλό.

Δείτε επίσης: Οι πιο… άμπαλοι του 2016 (+video)

Σύμφωνα με τη μπροσούρα που διέρρευσε αλλά αφορά την ιαπωνική αγορά, θα υπάρχει μεταξύ άλλων και υβριδική έκδοση, μεταξύ της συμβατικής 1.2 λτ. των 90 ίππων και της 1.0 λτ. τούρμπο με 112 ίππους (ίδιο με το Suzuki Baleno).

Το Suzuki Swift Sport από την άλλη, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι πολύ πιθανό να εφοδιάζεται με τον 1.4 λτ. τούρμπο των 140 ίππων του Vitara, μόνο που θα έχει αυξημένη για την περίσταση ιπποδύναμη.

Τέλος, η πετρελαιοκίνητη γκάμα είναι ακόμη αβέβαιη, καθώς μπορεί και να μην δούμε ντίζελ κινητήρα στην οικογένεια του Swift, ενώ αν γίνει αυτό σίγουρα θα αργήσει σε σχέση με το λανσάρισμα του μοντέλου.

Get it on Google Play Download on the App Store