Επιστρέφει το Suzuki Swift Cabrio;

Μόλις χθες αποκαλύφθηκε επίσημα η νέα γενιά του Suzuki Swift και ήδη, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η πρώτη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα για την κάμπριο εκδοχή του, η οποία δεν αποκλείεται να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στη γκάμα του.

Παρότι προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει επίσημη εμπλοκή της Suzuki σε αυτό το σχέδιο, όντας προϊόν του ανεξάρτητου σχεδιαστή X-Tomi, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε στην παραγωγή ένα cabrio Suzuki Swift, 22 χρόνια μετά το τέλος του πρώτης γενιάς Swift Cabrio.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το νέο Suzuki Swift

Με βάση μάλιστα τη φωτογραφία του X-Tomi, βλέπουμε ότι το νέο Swift Cabrio θα μπορούσε να έχει και μια άκρως νεανική και μοντέρνα σχεδίαση, αφού η αφαίρεση της οροφής και η αντικατάστασή της με μια υφασμάτινη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη, τονίζει περαιτέρω τις γραμμές του αυτοκινήτου.

Από εκεί και πέρα τώρα, ως προς το εάν θα δούμε και στην πραγματικότητα το αυτοκίνητο, με βάση τα δεδομένα της εποχής είναι μάλλον δύσκολο να μπει στην παραγωγή ένα Swift Cabrio, αφού στοιχεία όπως οι extra ενισχύσεις του αμαξώματος λόγω της απουσίας της οροφής και η προσθήκη του μηχανισμού αναδίπλωσής της, θα προσθέσουν αρκετό βάρος επιβαρύνοντας κυρίως ρύπους και κατανάλωση, εκτός από επιδόσεις.

Παρ’ όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους οι Ιάπωνες και εμείς, είμαστε σε κάθε περίπτωση υπέρ της δημιουργίας μιας έκδοσης Cabrio του Suzuki Swift, ιδίως εάν αυτή συνοδεύεται και από μια αρκετά συμφέρουσα τιμή αγοράς.

Get it on Google Play Download on the App Store