Το νέο Suzuki Swift σε εκδόσεις Sport, Cross, Wagon και Sedan

Πριν από λίγες μέρες η Suzuki αποκάλυψε το νέο Swift, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο του 2017. Το νέο Suzuki Swift βασίζεται σε ολοκαίνουργια πλατφόρμα και αρχικά τουλάχιστον θα λανσαριστεί με 5θυρο αμάξωμα. Ωστόσο, αργότερα δεν αποκλείεται να το δούμε και σε άλλους τύπους αμαξωμάτων, έτσι ώστε να ικανοποιήσει ένα ευρύτερο κοινό.

Πως θα ήταν λοιπόν το νέο Swift σε εκδόσεις Sport, με χαρακτηριστικά crossover, σε πιο πρακτικό στέισον βάγκον, ή ακόμα και σε πιο κλασικό σεντάν; Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi Design παραθέτει τις προτάσεις του, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε.

Δείτε ακόμα: Επιστρέφει το Suzuki Swift Cabrio;

Το νέο Suzuki Swift Sport αναμένεται να το δούμε το 2017 και θα εφοδιάζεται με τον turbo κινητήρα 1.4 λτ. Boosterjet, με απόδοση περίπου 140 ίππων και 220 Nm ροπής. Εξωτερικά την πιο δυναμική του εμφάνιση θα τονίζουν οι πιο μυώδεις προφυλακτήρες, τα σπόιλερ στους προφυλακτήρες, στα μασπιέ και στην οροφή, καθώς και η χαμηλωμένη ανάρτηση.

Το Swift Cross δείχνει αρκετά ενδιαφέρον, σε σημείο που θα μπορούσε να ήταν έτσι και στην πραγματικότητα ένα εργοστασιακό μοντέλο. Ο σχεδιαστής πρόσθεσε μαύρα πλαστικά προστατευτικά γύρω από τους θόλους των τροχών, στα μαρσπιέ, ποδιά στον εμπρός προφυλακτήρα και ράγες οροφής.

Δείτε ακόμα: Το 2018 θα παρουσιαστεί το νέο Suzuki Jimny

Swift Wagon είναι μάλλον απίθανο να γίνει πραγματικότητα, ωστόσο Swift Sedan είναι πιθανό να παρουσιαστεί. Άλλωστε στην Ινδία πωλείται το υπάρχον Swift σε σεντάν έκδοση (το μοντέλο Dzire).

Get it on Google Play Download on the App Store