Έτσι θα μοιάζει το Suzuki Ignis Sport

Το νέο Suzuki Ignis εδώ και κάποιο διάστημα διατίθεται και στη χώρα μας και μάλιστα το έχουμε δοκιμάσει και εμείς στο autogreeknews.gr. Οι φήμες όμως για ερχομό της έκδοσης Sport πληθαίνουν και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Meet Singh μας δίνει μια πρώτη γεύση από αυτήν.

Όπως φαίνεται και από την εικόνα, ο Meet Singh έχει προσθέσει διχρώμια στο Suzuki Ignis Sport, την οποία συνθέτουν οι κόκκινες λεπτομέρειες, σε καθρέφτες ράγες οροφής και εμπρός προφυλακτήρα.

Δείτε επίσης: Αγοράζεις αυτή τη Lamborghini με 5 ευρώ; 

Οι πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου είναι μεγαλύτερες από αυτές των συμβατικών μοντέλων, ενώ η μάσκα είναι ελαφρώς ανασχεδιασμένη.

Πληροφορίες σχετικά με το μοτέρ με το οποίο θα εφοδιάζεται η έκδοση Sport του Suzuki Ignis, αν και όταν βγει στην παραγωγή, δεν υπάρχουν. Θα μπορούσαμε όμως να δούμε κάτω από το καπό του να φιγουράρει μία επιθετικότερη έκδοση του μοτέρ 1.0 λτ. που χρησιμοποιείται και στο Baleno με απόδοση 111 ίππους ή για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και ένα πιο σπορ προφίλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο 1.4 λτ. με απόδοση 140 ίππων και 220 Nm ροπή.

Get it on Google Play Download on the App Store