Θα δούμε και Suzuki Jimny Soft Top;

Πολλά έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα για το Suzuki Jimny και την επιστροφή του με νέα γενιά, μετά από είκοσι χρόνια. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είδαμε και τις πρώτες εικόνες του, οι οποίες διέρρευσαν από παρουσίαση σε αντιπροσώπους της μάρκας. Αυτή τη φορά το βλέπουμε με soft top.

Διαβάστε ακόμη: Η Mazda δεν τα παρατάει με τον Wankel

Βέβαια δεν πρόκειται για επίσημη, αλλά για ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, η οποία αποτελεί δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστή Shoeb Kalania και βασίζεται επάνω στις εικόνες του νέου Suzuki Jimny που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σχεδιαστικά το νέο Suzuki Jimny σέβεται το παρελθόν του, καθώς βλέπουμε την ίδια… αρχιτεκτονική σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή, με το αυτοκίνητο πάντως να διατηρεί σε κάθε περίπτωση τον χαρακτήρα του αναλλοίωτο, παράλληλα με το μικρό μέγεθός και το τρίθυρο αμάξωμά του. Εμπρός η μάσκα θα έχει και πάλι τις πέντε κάθετες γρίλιες, ενώ στη συγκεκριμένη έκδοση, η οποία πάντως δεν βρίσκεται στο σχεδιασμό της Suzuki (τουλάχιστον επισήμως) η μαλακή οροφή αφαιρείται χειροκίνητα.

Δείτε επίσης: Έρχεται η πιο… τρελή BMW M που φτιάχτηκε ποτέ!

Όσον αφορά στην μετάδοση, αυτή θα επιλέγεται από διακόπτες από ότι φαίνεται, οι οποίοι βρίσκονται χαμηλά στην κεντρική κονσόλα. Και μιας και αναφερόμαστε στην μετάδοση, το νέο Suzuki Jimny θα χρησιμοποιεί το σύστημα τετρακίνησης Allgrip Pro 4×4 με «αργό» και δυνότητα κλειδώματος. Το νέο Jimny θα βασίζεται σε νέο πάτωμα και κάτω από το καπό του αναμένεται να βρουν θέση ο 1.0 λτ. BoosterJet και ο ατμοσφαιρικός 1.2 λτ.

Get it on Google Play Download on the App Store