«Κόβεται» το Suzuki Grand Vitara και δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης

Το δημοφιλές μέχρι πριν από λίγα χρόνια Suzuki Grand Vitara οδηγείται προς διακοπή παραγωγής πιθανώς μέχρι τα τέλη του έτους, ενώ είναι απίθανο να υπάρξει διάδοχο μοντέλο. Μιλώντας στο CarAdvice ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Suzuki, Toshihiro Suzuki ανέφερε ότι μια αντικατάσταση για το Grand Vitara είναι απίθανο να συμβεί, αλλά αυτή τη στιγμή το μοντέλο είναι υπό εξέταση. Η τρίτη γενιά παρουσιάστηκε το 2005 και ανανεώθηκε το 2012, όμως το μοντέλο είναι σε ανάγκη αντικατάστασης και έχει ελάχιστες πιθανότητες να πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή.

Η Suzuki δεν έχει δηλώσει επίσημα ότι το υπάρχον Grand Vitara θα διακοπεί, ωστόσο Βρετανικός τύπος έχει αναφέρει ότι η Ιαπωνική φίρμα θα σταματήσει την παραγωγή και θα πουλήσει όλα τα εναπομείναντα οχήματα μέχρι το τέλος του 2014, χωρίς να υπάρχουν πλάνα για μια νέα έκδοση.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Suzuki παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το νέο VitaraVitara, το οποίο θα κατασκευάζεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της Ουγγαρίας, ενώ υπό εξέλιξη είναι ένα νέο μικρομεσαίο χάτσμπακ Suzuki.

Get it on Google Play Download on the App Store