Νέα Suzuki Alto Works, Alto Works GP και Ignis Activity

Στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο (τον Ιανουάριο), η Suzuki θα παρουσιάσει διάφορα νέα μοντέλα της, μεταξύ των οποίων περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το νέο σπορτίφ Alto Works, των μόλις 3.395 χλστ. μήκους.

Το μίνι Suzuki τροφοδοτείται με πολύ μικρής χωρητικότητας 3κύλινδρο τούρμπο κινητήρα 660 κ.εκ., απόδοσης 64 ίππων και 100 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και η μετάδοση γίνεται στους εμπρός ή και σε όλους τους τροχούς. Επιπλέον έχει δεχτεί αναβαθμίσεις στην ανάρτηση, φοράει 15άρες ζάντες, αεροδυναμικά βοηθήματα και διακοσμητικές ταινίες. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα, τα ανοξείδωτα πεντάλ και το δερμάτινο τιμόνι.

Πρεμιέρα στο Σαλόνι του Τόκιο θα κάνει και το πιο “αγωνιστικό” Alto Works GP με τις διαφορετικές ζάντες, το καπό από ανθρακόνημα, την πιο σφιχτή ανάρτηση και τα γραφικά Moto GP.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πρωτότυπο Ignis Water Activity, το οποίο βασίζεται στο νέο Suzuki Ignis και απευθύνεται στο κοινό που κάνει θαλάσσια σπορ. Το μήκους 3,7 μ. αμάξωμά του διακρίνεται από τις πορτοκαλί λεπτομέρειες την σχάρα και τα σημεία πρόσδεσης για μεταφορά καγιάκ, τις μαύρες ζάντες και τους προφυλακτήρες με τις προστατευτικές ποδιές.

 

Get it on Google Play Download on the App Store