Πρεμιέρα του μικρού SUV Suzuki Vitara Brezza 1.3 diesel

Παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Δελχί κάνει το νέο μικρό SUV Suzuki Vitara Brezza, το οποίο σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στην Ινδία με βάση την παγκόσμια πλατφόρμα της μάρκας. Το αμάξωμά του με μήκος 3.995 χλστ., πλάτος 1.790 χλστ., ύψος 1.640 χλστ., μεταξόνιο 2.500 χλστ. και απόσταση από το έδαφος 198 χλστ., θυμίζει σχεδιαστικά το Vitara και χωρίς να καταφεύγει σε σχεδιαστικές ακρότητες, τελικά καταφέρνει και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για το απλό σχεδιαστικά εσωτερικό του με τις ευθείες γραμμές και τα τετραγωνισμένα σχήματα. Έμφαση έχει δοθεί στους χώρους τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές (328 λτ.).

Την κίνηση του Brezza αναλαμβάνει ο γνωστός κινητήρας πετρελαίου των 1.3 λτ. με απόδοση 90 ίππων στις 4.000 σ.α.λ. και ροπή 200 Nmστις 1.750 σ.α.λ. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω 5τάχυτου κιβωτίου.

Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ενημέρωση για το αν θα διατεθεί και εκτός της Ινδίας.

Get it on Google Play Download on the App Store