Ανανεωμένο Suzuki SX4 S-Cross και 1.000άρι turbo (+video)

Το ανανεωμένο Suzuki SX4 S-Cross κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του και παρουσιάζει πολλές αλλαγές και βελτιώσεις, τόσο σε σχεδίαση, όσο σε κινητήρες και τεχνολογία.

Εξωτερικά το ανανεωμένο μικρομεσαίο crossover της ιαπωνικής μάρκας διακρίνεται από το πλήρως ανασχεδιασμένο εμπρός άκρο του, το οποίο είναι μάλλον άσχημο και δεν δείχνει αρμονικά ταιριασμένο με το υπόλοιπο αμάξωμα. Νέα στοιχεία αποτελούν η μεγάλη μάσκα με τις κάθετες γρίλιες και το χρώμιο, τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα με τα ενσωματωμένα LED, καθώς και ο πιο σπορτίφ προφυλακτήρας. Στο πίσω άκρο έχουν αλλάξει ελαφρώς τα φανάρια.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου SX4 S-Cross διακρίνεται η νέα μεγάλη οθόνη αφής των 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, αντί του κλασικού ηχοσυστήματος που εφοδιάζει το προ ανανέωσης SX4 S-Cross (δείτε εδώ τη δοκιμή). Επίσης, υπάρχουν νέα διακοσμητικά και επενδύσεις.

Στην γκάμα των κινητήρων του ανανεωμένου SX4 S-Cross προστέθηκαν και οι δύο turbo βενζίνης του 1.0 λτ. με 112 ίππους και 170 Nm ροπής και των 1.4 λτ. με 140 ίππους και 220 Nm ροπής. Στους πετρελαιοκινητήρες διατηρήθηκε ο 1.600άρης των 120 ίππων και 320 Nm ροπής. Παράλληλα, θα προσφέρεται με κίνηση στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς μέσω της τετρακίνησης AllGrip, ενώ θα διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η πρεμιέρα του ανανεωμένου SX4 S-Cross θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, ενώ αμέσως θα ξεκινήσει το λανσάρισμά του στην Ευρώπη.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο του ανανεωμένου Suzuki SX4 S-Cross:

Get it on Google Play Download on the App Store