Η Toyota αναβαθμίζει το σύστημα πολυμέσων Toyota Touch 2

Για το 2016 η Toyota ανανεώνει το σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής Toyota Touch 2, το οποίο προσφέρει τώρα δυνατότητα επιλογής είτε του στάνταρ συστήματος Toyota Touch 2, ή του Toyota Touch 2 with Go, που ενσωματώνει λειτουργία πλοήγησης πλήρους χάρτη.

Το Toyota Touch 2 with Go διατίθεται με αναβαθμισμένο λογισμικό που περιλαμβάνει βελτιωμένη, πιο σαφή και πιο φιλική προς το χρήστη οθόνη μενού, 10 νέα χαρακτηριστικά, βελτιωμένη λειτουργικότητα άνω των 30 στοιχείων και απλούστερη σύνδεση με την πύλη πελατών Toyota για ευκολότερο κατέβασμα εφαρμογών.

Το σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα τριετούς δωρεάν υποστήριξης χαρτών και συνδεδεμένων υπηρεσιών, με ενημερώσεις χαρτών και δωρεάν εγγραφή για λήψη δελτίων κυκλοφορίας TomTom σε πραγματικό χρόνο, προειδοποίηση για φορητά ραντάρ υπέρβασης ταχύτητας (1), πληροφορίες τιμής καυσίμου, θέσεις στάθμευσης και διαθεσιμότητα, ενημερώσεις καιρού, Google Search, Google Street View, Aupeo!, Aha και Twitter. Το πακέτο τριών ετών μπορεί να επεκταθεί κατά δύο χρόνια (2) ώστε να εναρμονίζεται με την πενταετή εγγύηση αυτοκινήτου της Toyota (2). Επιπλέον, η αναβάθμιση λογισμικού 2016 διατίθεται σε όλους τους σημερινούς ιδιοκτήτες του συστήματος.

Μία νέα διαιρούμενη οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν περισσότερες λειτουργίες με μια ματιά, συνδυάζοντας το χάρτη πλοήγησης με πληροφορίες ενημέρωσης και εφαρμογών. Μία νέα λειτουργία πλοήγησης επιτρέπει στον οδηγό να προγραμματίζει το σύστημα για μέχρι τέσσερις προορισμούς και χρονικό παράθυρο αναχώρησης για κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Η λειτουργία αναζήτησης Σημείων Ενδιαφέροντος – PointofInterest (POI) – έχει επίσης βελτιωθεί μέσω καλύτερης ενσωμάτωσης των δεδομένων στους χάρτες, αλλά και μιας λειτουργίας ιστορικού αναζήτησηςPOI για ταχύτερο εντοπισμό επιλεγμένων προορισμών.

Η διεπαφή τηλεφώνου έχει ανασχεδιαστεί για ευκολότερη, πιο διαισθητική χρήση εν κινήσει. Μία νέα διάταξη οθόνης παρέχει άμεση πρόσβαση σε μία λίστα εισερχόμενων/εξερχόμενων/αναπάντητων κλήσεων στο αρχικό μενού, μειώνοντας και πάλι τον αριθμό των απαιτούμενων λειτουργικών βημάτων.

Μία υψηλότερη έκδοση του συστήματος Touch 2 with Go (3) περιλαμβάνει φωνητική αναγνώριση, λειτουργία ανάγνωσης κειμένου και 3D χάρτες πλοήγησης. Η φωνητική αναγνώριση μπορεί τώρα να χρησιμοποιείται για εκκίνηση και έλεγχο των εφαρμογών, για άμεση επιβεβαίωση διεύθυνσης προορισμού και για τη χρήση Apple Sirieyes-free. Ο οδηγός απλά πιέζει και κρατά πατημένο το μπουτόν Voice Recognition στο τιμόνι για να μιλήσει μέσω του Siri στο iPhone του.

(1) Όπου επιτρέπεται από το νόμο

(2) Ανάλογα με την αγορά

(3) Ανάλογα με το μοντέλο/έκδοση

Get it on Google Play Download on the App Store