Νέο Volvo XC90 R-Design με πιο «αγριεμένο» χαρακτήρα

Λίγες μόλις μέρες αφότου αποκάλυψε το νέο Volvo XC90, η σουηδική εταιρεία παρουσιάζει και την έκδοση R-Design του νέου μοντέλου. Δεν υπάρχει σημείο πάνω στο αμάξωμα που να μην έχει δεχθεί τις πινελιές των σχεδιαστών της Volvo, με στόχο την οπτική διαφοροποίηση και τη δημιουργία μιας έντονης σπορ αίσθησης.

Εξωτερικά, η διαφορετική γρίλια, το εμπρός σπόιλερ, τα μεταλλικά -silk metal – φιλέτα των παραθύρων, οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης, οι γυαλιστερές ράγες οροφής και οι εξωτερικοί καθρέπτες σε ασημί ματ χρώμα, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά. Ζάντες αλουμινίου σε σπορ σχέδιο και διάσταση 20 ή και –προαιρετικά- 22 ιντσών συμπληρώνουν τη δυναμική εικόνα.

Στο εσωτερικό, τα σπορ καθίσματα και το τιμόνι επενδυμένο με περφορέ δέρμα συνδυάζονται με ιδιαίτερες R-Design λεπτομέρειες όπως η λαβή του μοχλού ταχυτήτων, τα πεντάλ και οι φωτιζόμενοι μαρσπιέδες στο πλάι. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του και ένα ειδικού, R-Design σχεδιασμού κλειδί με τηλεχειρισμό.

Η R-Design έκδοση αποτελεί τη μία από τις τέσσερις εκδόσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμο το Νέο XC90. Στη βάση βρίσκεται η πλούσια Kinetic, ακολουθούμενη πιο ψηλά από την ακόμη πιο πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Momentum. Από εκεί και πέρα, θα διατίθενται η R-Design με σπορ αέρα και αγωνιστική αύρα και η Inscription, που απευθύνεται σε όσους προτιμούν περισσότερη πολυτέλεια και κομψότητα.

Get it on Google Play Download on the App Store